Accountmanager

Accountmanager Bouw & Civiel bij Locus People Hendrik-Ido-Ambacht

Wat heb jij?

 • Je bent een startend / beginnend accountmanager
 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Je bent competitief en een teamspeler
 • Je hebt affiniteit met commercie
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt interesse in sales en arbeidsbemiddeling

Wat krijg je terug?

 • Een salaris tussen de €2200 en €2600 euro
 • Een onbegrensde bonusregeling
 • Een auto van de zaak, welke je ook privé mag rijden
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie
 • Een organisatie die met jou meegroeit

Team Bouw- en Civiele techniek zoekt versterking op ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Het team bestaat uit vier mannen, waarvan 2 junioren een Medior en een Salesmanager. Er is nog genoeg ruimte om een accountmanager verder op te leiden, waarbij een vrouw natuurlijk ook van harte welkom is!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Het team en de vestiging draaien al wat langer mee. De collega’s die er zitten kunnen jou dus goed ondersteunen in jouw processen. Daarnaast liggen hier nog enorm veel mogelijkheden voor het opzetten- en onderhouden van nieuwe klantrelaties, hier speel jij een grote rol in.

Je gaat je bezighouden met het werven van kandidaten welke jij verbindt aan de klanten in jouw portfolio. Dit portfolio bouw je op en onderhoud je door acquisitie van nieuwe bedrijven en relatiebeheer van je huidige klanten. Je hebt intensief contact met je kandidaten en je gaat vaak op bezoek bij je klanten om te kijken waar jij ze nog in kunt ondersteunen.

Wat Locus People bijzonder maakt is dat het voor ons van geen belang is hoe je dit doet, wel binnen bepaalde kaders uiteraard 😉. Wij realiseren ons dat iedereen een andere werkwijze heeft wat voor hem/haar goed werkt. Bij ons krijg je daarin de vrijheid om te ontdekken wat voor jou goed werkt, uiteraard ondersteunen wij je daarin.

Jouw nieuwe organisatie

Wij zijn een detacheerder die gespecialiseerd is in de sector Techniek welke op te delen is in Bouw & Civiele techniek, de Industrie en Installatietechniek. Vanaf ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht richten we ons voornamelijk op de Bouw & Civiele techniek. De afgelopen jaren hebben wij dat al gedaan dus in deze branche ligt onze kennis en kunde.

Je werkt uiteraard samen met je collega’s van je eigen vestiging maar je hebt ook nauw contact met de collega’s van andere vestigingen. De werksfeer is te omschrijven als work hard play hard, we werken keihard met z’n allen maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor plezier. Zo vindt er elke vrijdag een borrel plaats en gaan we regelmatig met elkaar op stap.

Functie-eisen

Nu kunnen we natuurlijk zeggen dat we een ondernemende, sociale en communicatief vaardige teamplayer zoeken. Maar dat doen wij niet! Als jij nog steeds aan het lezen bent, dan hebben wij genoeg interesse bij jou gewekt om even te bellen over de functie. Wel vragen we HBO werk- en denkniveau omdat je bij je processen vaak meerdere ballen in de lucht moet houden. Hier moet je natuurlijk slim mee om kunnen gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je nou nog niet overtuigd? Hieronder een opsomming van wat wij jou kunnen bieden:

 • Een salaris tussen de €2200 en €2600 met een onbegrensde bonusregeling
 • Een auto van de zaak, welke je ook privé mag rijden
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie
 • Een organisatie die met jou meegroeit

Dus heb je interesse, waar wacht je dan nog op? Laat dan nu contactgegevens achter of neem contact op met:

Jeroen Feelders, 0615217267 (Corporate Recruiter)

Arnoud Cazander, 0611182455 (Salesmanager kantoor Hendrik-Ido-Ambacht)

Direct reageren

Jouw dag bij Locus People

’s Ochtends begin jij met het bijwerken van je mail om te kijken of er reacties op jouw vacatures zijn binnengekomen. Vervolgens bespreek je met je team welke functies jullie vandaag oppakken en start je de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Terwijl je druk bezig bent met het doorspitten van profielen belt een klant over het CV dat je vorige week hebt aangeboden, om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat.
Na de lunch ga je op zoek naar de kansen in de markt. Online speur je websites af op zoek naar vacatures die openstaan bij potentiële klanten. Vervolgens bepaal je welke bedrijven je gaat bellen om deze te overtuigen van jouw meerwaarde bij het invullen van hun vacature. Onderweg naar een kennismakingsgesprek belt een andere relatie je op om hulp te vragen bij het invullen van een nieuwe vacature die nog niet online staat Natuurlijk is hij daarmee bij jou aan het juiste adres! Altijd fijn om te zien dat je inspanningen op het gebied van relatiebeheer zich uitbetalen.

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als accountmanager bij Locus People of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Feelders via 06-15217267 of via j.feelders@locuspeople.nl

Of lees meer over Locus People