Medior Accountmanager

Medior Accountmanager bij Locus People

Wat heb jij?

 • Relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Een afgeronde (commerciële) HBO-opleiding is een pré
 • Een hoge dosis enthousiasme
 • Een ondernemende instelling
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Rijbewijs B
 • Uitstekend in Nederlands zowel in woord als geschrift

Wat krijg je terug?

 • Salaris op basis van ervaring
 • Een fulltime baan
 • Een passende bonusregeling
 • Een auto
 • Een mobiele telefoon
 • 25 vakantiedagen
 • Diverse trainingen en opleidingen
 • De kans om te werken met de meest toonaangevende bedrijven in de branche
 • Doorgroeimogelijkheden

Wat doe je?

Waar ga je aan de slag?

Locus People Nederland is een arbeidsbemiddelaar gericht op de Techniek, Finance en IT. Het bedrijf bestaat uit meerdere teams die verdeeld zijn over 6 vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Breda, Groningen, Den Haag en Zwolle.

Locus People houdt zich bezig met het werven en selecteren van geschikte kandidaten en deze verbinden met bestaande of nog te benaderen klanten. Door persoonlijke aandacht zorgt Locus People voor een juiste match tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Als Accountmanager ga je aan de slag in een van de gemotiveerde, uitdagende maar ook gezellige teams. Binnen deze functie houd jij je bezig met het werven van nieuwe kandidaten, het benaderen van nieuwe en bestaande opdrachtgevers, relatiebeheer en aftersales. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele traject van A tot Z. Je komt terecht op een werkplek met veel jonge mensen waar we wel in zijn voor een beetje competitie. Een paar keer jaar testen we dit aan de hand van bijvoorbeeld paintball, een watergevecht, prison escape of zelfs een wintersportreis.

Direct reageren

Jouw groeipad 

Locus People is een jonge organisatie die volop in beweging is. Onze teams in de bestaande vestigingen groeien, maar we openen ook nieuwe vestigingen en misschien ben jij wel degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt.

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Jouw dag bij Locus People

’s Ochtends begin jij met het bijwerken van je mail om te kijken of er reacties op jouw vacatures zijn binnengekomen. Vervolgens bespreek je met je team welke functies jullie vandaag oppakken en start je de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Terwijl je druk bezig bent met het doorspitten van profielen belt een klant over het CV dat je vorige week hebt aangeboden, om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat.
Na de lunch ga je op zoek naar de kansen in de markt. Online speur je websites af op zoek naar vacatures die openstaan bij potentiële klanten. Vervolgens bepaal je welke bedrijven je gaat bellen om deze te overtuigen van jouw meerwaarde bij het invullen van hun vacature. Onderweg naar een kennismakingsgesprek belt een andere relatie je op om hulp te vragen bij het invullen van een nieuwe vacature die nog niet online staat Natuurlijk is hij daarmee bij jou aan het juiste adres! Altijd fijn om te zien dat je inspanningen op het gebied van relatiebeheer zich uitbetalen.

IMGP4083-1-2

De week van Joran

Hoe ziet jouw week als accountmanager bij Locus People er nu uit? Hieronder zie je dag voor dag hoe een willekeurige week van Joran er uitziet. Daarnaast vertelt Joran over de leukste en minst leuke momenten in zo’n week.

Jouw leukste dag

De leukste dag van de week was zeker woensdag! Het is gewoon ontzettend mooi om de klik te zien ontstaan tussen de kandidaat en opdrachtgever die jij aan elkaar gekoppeld hebt. Je ziet dan hoe de wensen van de kandidaat daadwerkelijk aansluiten op de wensen van de klant die je eerder al besproken hebt.

Het vervolg is minstens net zo leuk. Tijdens de onderhandelingen wordt het spannend, wat is een goed tarief? De kandidaat wil de beste arbeidsvoorwaarden voor zichzelf, de klant wilt niet teveel betalen en jij moet zorgen dat het een passend geheel wordt. Hoe meer een kandidaat vraagt en hoe minder ver de opdrachtgever bereid is om te gaan, hoe lastiger het wordt om het rond te laten komen zelfs als de match er wel is.

Uiteindelijk blijft het spannend, de klant is er nog niet uit en moet intern overleggen voor ze akkoord kunnen gaan met jouw tarief. De deal volgt hopelijk morgen!

Jouw minst leuke dag

De maandag vind ik misschien wel de minst interessante dag van de week. Dat komt voornamelijk door het grote aantal overleggen. Op maandagochtend de morgen samen met je collega’s beginnen is zeker goed, maar daarna wil je aan de slag en werken naar die volgende match.

Helaas heb je dan ook dagen waarop je naast een teamoverleg ook nog een salesmeeting en 1-op-1 gesprek hebt met je direct leidinggevende. Voordat je dan echt productief bent is het al middag en dan heb je eerst de achterstand van de ochtend nog goed te maken.

Nee, Laat mij maar lekker bezig zijn met de kandidaten en mijn relaties!

Jouw week als accountmanager

Naast de maandag en woensdag bestaat de week uit nog meer dagen. Hieronder zie je hoe een week bij Locus People er uit kan zien.

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

8.00
.

9.00
.

10.00
.

11.00
.

.
Koffie
Teambespreking
Voorbereiding kennismaking met kandidaat
Salesmeeting
Acquisitieblok voorbereiden met Junior Accountmanagers
Rondje langs de velden bij klanten en/of werkenden
Vacatures verzamelen en verwerken
.
Voorbereiding op de sollicitatie
Op gesprek met kandidaat bij jouw klant
Terug naar kantoor
Acquisitieblok voorbereiden met Junior Accountmanagers
Rondje langs de velden bij klanten en/of werkenden
Verwerken van resultaten
.
1 op 1 met jouw Junior Accountmanager
Administratie en CRM-systeem bijwerken

12.00
.

13.00
.

14.00
.

15.00
.

16.00
.

17.00
.

18.00
.

Gezamenlijke lunch
Kennismaking met kandidaat
Kandidaat bespreken met team
Kandidaat telefonisch onder de aandacht brengen bij één van je klanten
Gezamenlijke lunch
Voorgestelde kandidaten bespreken met jouw klanten
SUCCES! Kandidaat wordt uitgenodigd door jouw klant
Kandidaat inlichten en vervolg bespreken
Gezamenlijke lunch
Eerste indruk polsen bij klant
Onderhandeling met kandidaat over arbeidsvoorwaarden
Sparren met klant over de inzet volgens het raamcontract
Stappenplan om de onderhandeling af te ronden
Gezamenlijke lunch
Onderhandeling afronden met klant
Kandidaat aanbieding doen
Contracten laten opstellen voor klant en kandidaat
Reistijd
Locatiebezoek bij een van je werkenden
Gezamenlijke lunch
Medewerkers bellen voor een update
Kandidaten zoeken naar aanleiding van het rondje langs de velden
FEEST! Contract doornemen en tekenen met kandidaat
Week afsluiten met de borrel

Ons Sollicitatieproces

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als accountmanager bij Locus People of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Feelders via 06-15217267 of via j.feelders@locuspeople.nl

Of lees meer over Locus People