Afstudeerstage Commercie

Afstudeerstage Commercie

Wat heb jij?

  • Je volgt een opleiding op HBO niveau, dit kan zijn: Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management, HRM of Finance & Control. Volg je geen van de bovenstaande opleidingen? Niet getreurd, bel ons even op en dan kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
  • Je bent ondernemend en vindt het leuk om zelf op onderzoek uit te gaan.
  • Je bent niet bang om out of the box te denken en komt met creatieve input.
  • Je vindt het leuk om in een Multi gedisciplineerd team je afstudeerstage te doen.

Wat krijg je terug?

  • Een stagevergoeding van €500,- bruto
  • De ruimte om zelfstandig met een vraagstuk/probleem aan de slag te gaan
  • Een gezellige werksfeer waarin je wordt behandeld als een voltallige medewerker
  • De mogelijkheid om na je afstuderen bij ons in dienst te treden

Wat is er mogelijk?

Locus People is hard aan het groeien op het moment en we maken leuke ontwikkelingen door zoals de opening van een nieuw kantoor en het opstarten van een nieuw discipline. Deze ontwikkelingen bieden ook ruimte voor afstudeerderstudenten om hun laatste fase van hun opleiding bij ons af te ronden.

Voorbeelden van onderwerpen kunnen zijn; het vergroten van de naamsbekendheid van discipline/kantoor Y onder doelgroep X, hoe kunnen schoolverlaters te bereiken voor startersfuncties en bijvoorbeeld het uitvoeren van een marktonderzoek om een nieuw discipline aan te boren.

Naast Locus People hebben wij ook twee dochterondernemingen: RockxNL (uitzendbureau) en Dr. Monkeyshot (opkomend shotjesmerk). Voor deze ondernemingen kunnen uiteraard ook afstudeeronderzoeken uitgevoerd worden.

Voorbeelden

Hieronder kun je enkele voorbeelden terugvinden van afstudeeronderzoeken die bij ons zijn uitgevoerd de afgelopen jaren.

Voorbeeld 1, opleiding Finance & Control: Het uitvoeren van een procesoptimalisatievraagstuk, dit ging over het optimaliseren van het budgetteringsproces.

Voorbeeld 2, opleiding Finance & Control: Het leveren van een bijdrage om Locus People in staat te stellen sturing te kunnen geven aan de realisatie van zijn doelstellingen.

Voorbeeld 3, opleiding Commerciele Economie, Creative Marketing & Sales: Het vergroten van de naamsbekendheid van onze dochteronderneming “Dr Monkeyshot”

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als afstudeerstage bij Locus People of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Feelders via 06-15217267 of via j.feelders@locuspeople.nl