Inhousedag Locus People

Locus People Inhousedag

Regelmatig organiseren we bij Locus People Inhousedagen. Zo´n dag is bedoeld om potentiele, nieuwe accountmanagers een kijkje in de keuken te geven van onze organisatie. Ben je benieuwd of jij geschikt bent als accountmanager of wil je zien hoe de dag van een accountmanager er uit ziet? Dan is de Locus People Inhousedag zeker iets voor jou. De dag bestaat uit presentaties van aantal van onze medewerkers die uitleggen wat wij precies doen en wie wij zijn. Daarna krijg je de mogelijkheid om te ‘speeddaten’ met onze accountmanagers. Tijdens deze gesprekken krijg je uiteraard alle ruimte om vragen te stellen. Tegelijkertijd geven deze gesprekken ons de mogelijkheid om te kijken of jij binnen ons team zou passen.

Tijdens de Inhousedag kom jij er achter of een baan als accountmanager bij Locus People bij jou past en wellicht loop jij dezelfde dag nog de deur uit als de nieuwste aanwinst van onze organisatie. Wil jij deze kans ook niet mislopen? Schrijf je meteen in voor de eerst volgende editie in juni 2019 via inhousedag@locuspeople.nl

Ben je al helemaal overtuigd dat jij accountmanager wilt worden bij Locus People of wil je nu al meer informatie over deze functie, kijk dan naar onze vacature en solliciteer direct!

WhatsApp met ons!