Junior Accountmanager

Junior Accountmanager bij Locus People

Wat heb jij?

 • Je bent een startend / beginnend accountmanager
 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Je bent competitief en een teamspeler
 • Je hebt affiniteit met commercie
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt interesse in sales en arbeidsbemiddeling

Wat krijg je terug?

 • Salaris, op basis van kennis en ervaring
 • Een passende bonusregeling
 • Een mobiele telefoon
 • Een auto van de zaak
 • 25 vakantiedagen
 • Begeleiding on-the-job door je collega’s
 • Gezellige werksfeer op kantoor
 • Diverse trainingen en opleidingen, zowel intern als extern

Wat doe je?

Waar ga je aan de slag?

Locus People Nederland is een arbeidsbemiddelaar gericht op de Techniek, Finance, IT en Sociaal Domein. Het bedrijf bestaat uit meerdere teams die verdeeld zijn over 6 vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Breda, Groningen, Den Haag en Zwolle.

Locus People houdt zich bezig met het werven en selecteren van geschikte kandidaten en deze verbinden met bestaande of nog te benaderen klanten. Door persoonlijke aandacht zorgt Locus People voor een juiste match tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Als Accountmanager ga je aan de slag in een van de gemotiveerde, uitdagende maar ook gezellige teams. In deze functie ga jij op zoek naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Dit doe je door het werven van nieuwe kandidaten en het benaderen van nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast houd jij je bezig met relatiebeheer en aftersales. Jij gaat aan het werk op één van onze kantoren, welke verspreid zijn over heel Nederland met enthousiaste collega’s die wel van een beetje competitie houden. Een paar keer per jaar testen we dit aan de hand van bijvoorbeeld paintball, prison escape of zelfs een wintersportreis.

Direct reageren

Jouw groeipad 

Locus People is een jonge organisatie die volop in beweging is. Onze teams in de bestaande vestigingen groeien, maar we openen ook nieuwe vestigingen en misschien ben jij wel degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt.

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Jouw dag bij Locus People

’s Ochtends begin jij met het bijwerken van je mail om te kijken of er reacties op jouw vacatures zijn binnengekomen. Vervolgens bespreek je met je team welke functies jullie vandaag oppakken en start je de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Terwijl je druk bezig bent met het doorspitten van profielen belt een klant over het CV dat je vorige week hebt aangeboden, om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat.
Na de lunch ga je op zoek naar de kansen in de markt. Online speur je websites af op zoek naar vacatures die openstaan bij potentiële klanten. Vervolgens bepaal je welke bedrijven je gaat bellen om deze te overtuigen van jouw meerwaarde bij het invullen van hun vacature. Onderweg naar een kennismakingsgesprek belt een andere relatie je op om hulp te vragen bij het invullen van een nieuwe vacature die nog niet online staat Natuurlijk is hij daarmee bij jou aan het juiste adres! Altijd fijn om te zien dat je inspanningen op het gebied van relatiebeheer zich uitbetalen.

De-week-van-Locus-People

De week van Thijs

Hoe ziet jouw week als accountmanager bij Locus People er nu uit? Hieronder zie je dag voor dag hoe een willekeurige week er uitziet. Daarnaast vertelt Thijs over de leukste en minst leuke momenten in zo’n week.

Jouw leukste dag

De leukste dag van de week is de maandag. De dag waar je in eerste instantie na het weekend het meest tegenop ziet, maar die in mijn ogen de dag is die weer een schoon canvas aanreikt om je kunsten op los te laten. Je hebt even goed kunnen nadenken over de kandidaten en de klanten die je vorige week hebt gesproken, je bespreekt de kansen in je team en richt je pijlen op de “projectjes” van aanstaande week. Vanaf dan ga je je tanden zetten in het uit het vuur slepen van een goede deal.  Een potje schaken met drie partijen, waar naast de belangen van de kandidaat en de opdrachtgever, ook het belang van Locus People belangrijk is.

Daarnaast kan je alvast beginnen met de bellijst voor de telefonische acquisitie van de volgende dag zodat je op dinsdagochtend gelijk kan beginnen om nieuwe kansen te creëren.

Jouw minst leuke dag

De vrijdag vind ik misschien wel de minst interessante dag van de week. Dat komt voornamelijk omdat je druk bezig bent met het afhandelen van al je matches. De concentratie van jou en je collega’s is iets minder dan andere dagen omdat het weekend voor de deur staat. Daarnaast merk je ook dat klanten minder makkelijk bereikbaar zijn.

Gelukkig is het wel mooi om de week af te sluiten samen met je collega’s bij de VrijMiBo. Hier drinken we samen een biertje en nuttigen wij graag een hartige versnapering.

Jouw week als accountmanager

Naast de maandag en woensdag bestaat de week uit nog meer dagen. Hieronder zie je hoe een week bij Locus People er uit kan zien.

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

8.00
.

9.00
.

10.00
.

11.00
.

.
Koffie
Teambespreking
Kandidaten voorstellen bij klanten
Voorbereiding op kennismaking met een kandidaat
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Vacatures verzamelen en verwerken
.
Laatste voorbereidingen voor introductie
Introductie met kandidaat bij klant
Terug naar kantoor
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Verwerken van resultaten
.
Takenlijst bijwerken
Weekevaluatie
Administratie en CRM-systeem bijwerken

12.00
.

13.00
.

14.00
.

15.00
.

16.00
.

17.00
.

18.00
.

Gezamenlijke lunch
Kennismaking met kandidaat
Kandidaat bespreken met team
Kandidaat matchen met geschikte vacature bij potentiële opdrachtgevers
Voorbereiding op telefonische acquisitie
Gezamenlijke lunch
Voorgestelde kandidaten bespreken met opdrachtgevers
SUCCES! Kandidaat wordt uitgenodigd door opdrachtgever
Kandidaat inlichten en voorbereiden op het gesprek
Gezamenlijke lunch
Terugkoppeling van klant
Onderhandeling met kandidaat over arbeidsvoorwaarden
Onderhandeling met klant over de inzet
Stappenplan om de onderhandeling af te ronden
Gezamenlijke lunch
Onderhandeling afronden met klant
Kandidaat informeren over akkoord met klant
Contracten laten opstellen voor klant en kandidaat
Reistijd
Acquisitiegesprek bij potentiële klant
Gezamenlijke lunch
Medewerkers bellen voor een update
Kandidaten zoeken naar aanleiding van acquisitiegesprek
FEEST! Contract doornemen en tekenen met kandidaat
Vrijdag middag borrel

Ons sollicitatieproces 

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als accountmanager bij Locus People of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Feelders via 06-15217267 of via j.feelders@locuspeople.nl

Of lees meer over Locus People

WhatsApp met ons!