Salesmanager

Salesmanager bij Locus People

Wat heb jij?

 • Werkervaring als account-, salesmanager of andere soortgelijke functie
 • Een afgeronde (commerciële) HBO-opleiding
 • Een resultaatgerichte instelling
 • Leidinggevend vermogen
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Uitstekend in Nederlands zowel in woord als geschrift.
 • Rijbewijs B

Wat krijg je terug?

 • Een salaris tussen de €2500 en €3200
 • Een onbegrensde bonusregeling
 • Een telefoon voor zakelijk gebruik
 • Het rijden van een auto van de zaak welke je ook prive mag gebruiken
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie

Locus People is op zoek naar een ondernemer in loondienst! Wat bedoelen wij daar precies mee? Een meewerkend Salesmanager die de businessline IT bij ons gaat opzetten en verder gaat uitbouwen met zijn/haar team!

Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en heb je altijd al een eigen team willen opzetten? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Zoals gezegd is het een nieuwe businessline. Je gaat je bezighouden met het werven van kandidaten welke jij verbindt aan de klanten in jouw portfolio. Dit portfolio bouw je op en onderhoud je door acquisitie van nieuwe bedrijven en relatiebeheer van je huidige klanten. Je hebt intensief contact met je kandidaten en je gaat vaak op bezoek bij je klanten om te kijken waar jij ze nog in kunt ondersteunen.

Als Salesmanager ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van jouw eigen team. De strategie van jouw team bepaal je door de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt.  Jij bent verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van jouw team van A tot Z. De successen die je boekt vier je natuurlijk samen!

Wat Locus People bijzonder maakt is dat het voor ons van geen belang is hoe je dit doet, wel binnen bepaalde kaders uiteraard ;). Wij realiseren ons dat iedereen een andere werkwijze heeft wat voor hem/haar goed werkt. Bij ons krijg je daarin de vrijheid om te ontdekken wat voor jou goed werkt, uiteraard ondersteunen wij je daarin.

Jouw nieuwe organisatie

Wij zijn een detacheerder die gespecialiseerd is in de sector Techniek welke op te delen is in Bouw & Civiele techniek, de Industrie en Installatietechniek. En zoals eerder aangegeven willen we graag de businessline IT toevoegen aan onze dienstverlening. Als je van iets opbouwen houdt is dit zeker een mooie kans voor jou!

Je werkt uiteraard samen met je collega’s van jouw vestiging maar je hebt ook nauw contact met de collega’s van andere vestigingen. De werksfeer is te omschrijven als work hard play hard, we werken keihard met z’n allen maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor plezier. Zo vindt er elke vrijdag een borrel plaats en gaan we regelmatig met elkaar op stap.

Functie-eisen 

Nu kunnen we natuurlijk zeggen dat we een ondernemende, sociale en communicatief vaardige teamplayer zoeken. Maar dat doen wij niet! Als jij nog steeds aan het lezen bent, dan hebben wij genoeg interesse bij jou gewekt om te bellen over de functie.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je nou nog niet overtuigd? Hieronder een opsomming van wat wij jou kunnen bieden:

 • Een salaris tussen de €2500 en €3200 met een onbegrensde bonusregeling
 • Een telefoon voor zakelijk gebruik
 • Het rijden van een auto van de zaak welke je ook prive mag gebruiken
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
 • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie

Dus heb je interesse, waar wacht je dan nog op? Laat dan nu contactgegevens achter of neem contact op met:

Jeroen Feelders, 0615217267 (Corporate Recruiter)

Direct reageren

Jouw groeipad 

Locus People is een organisatie waar veel jonge mensen werken en die volop in beweging is. Onze teams in de bestaande vestigingen groeien, maar we openen ook nieuwe vestigingen en misschien ben jij wel degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt.

Ook al heb je al ervaring, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Als salesmanager bij Locus People, willen we in jou investeren. Daarom bieden wij diverse trainingen en externe cursussen aan die aansluiten bij de vaardigheden waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. Uiteraard ontvang jij ook voldoende begeleiding vanuit de directie, om te blijven groeien.

Groeipad

Jouw dag bij Locus People

Met een kop koffie in je hand begin je je dag met het lezen van je mail. Je ziet dat de kandidaat van gisteren heeft getekend bij één van jouw accountmanagers, dat is goed nieuws! Straks komt je team bij elkaar om te bespreken hoe het gaat met de voortgang van ieders persoonlijke targets. Per accountmanager zijn de doelen anders en door jou opgesteld. Je bespreekt hoe jullie elkaar kunnen helpen om de gestelde doelen te behalen en wat ze hierbij nog van jou mogen verwachten. Na deze bijeenkomst check je de laatste marktontwikkelingen en of daarin kansen liggen voor jouw team.
Na de gezamenlijke lunch bereid je het gesprek voor wat je straks hebt met een nieuwe kandidaat. Het gesprek verloopt goed, Jullie gaan samen voor hem op zoek naar een nieuwe baan! Je stapt gelijk in de auto om langs te gaan bij een relatie van je. Je neemt de nieuwste aanwinst van je team mee, de nieuwe aangenomen junior accountmanager. Tijdens het gesprek bij de opdrachtgever wordt het duidelijk dat zij een nieuwe vacature hebben die vervuld moet worden. Een mooie taak voor je nieuwe collega, zo is je bezoek vandaag erg productief geweest.

De week van Jan Peter

Hoe ziet jouw week als Salesmanager bij Locus People er nu uit? Hieronder zie je dag voor dag hoe een willekeurige week van Jan Peter er uitziet. Daarnaast vertelt Jan Peter over de leukste en minst leuke momenten in zo’n week.

Jouw leukste dag

Mijn leukste dag is maandag, nog iets meer zelfs dan de donderdag. Hoewel ik het nog steeds leuk vind om echt met klanten en kandidaten bezig te zijn, haal ik nog meer plezier uit het begeleiden van mijn team. Op de maandag ben ik vrijwel de hele dag bezig om de accountmanagers individueel en als team te helpen om het maximale uit zichzelf en elkaar te halen. Wanneer iemand dan een deal afrond, dan is dat gevoel minstens net zo mooi als een eigen deal maken.

Jouw minst leuke dag

De minst leuke dag was voor mij woensdag. Soms heb je van die dagen dat je naar klanten of kandidaten moet die niet naast de deur zitten. Hoewel je in de auto genoeg mensen kunt bellen, echt productief werken zit er niet in.

Hoewel ook die reizen de moeite waard kunnen zijn, ben ik liever bezig met het coachen van m’n team!

Jouw week als salesmanager

Naast de maandag en woensdag bestaat de week uit nog meer dagen. Hieronder zie je hoe een week bij Locus People er uit kan zien.

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

8.00
.

9.00
.

10.00
.

11.00
.

.
Koffie
Voorbereiden teambespreking
Teambespreking
Salesmeeting
Acquisitieblok voorbereiden
Klantacquisitie
Intro bij opdrachtgever
.
Laatste voorbereidingen voor introductie
Introductie met kandidaat bij klant
Terug naar kantoor
Voorbereiden 1-op-1 gesprekken
1-op-1 gesprekken met team
Verwerken van resultaten
.
Takenlijst bijwerken
Weekevaluatie
Administratie en CRM-systeem bijwerken

12.00
.

13.00
.

14.00
.

15.00
.

16.00
.

17.00
.

18.00
.

Gezamenlijke lunch
Intake kandidaat samen met accountmanager
Kandidaat matchen met geschikte vacature bij potentiële opdrachtgevers
Voorbereiden 1-op-1 gesprekken
Gezamenlijke lunch
Klantbezoek met accountmanager
SUCCES! Kandidaat wordt uitgenodigd op gesprek door opdrachtgever
Kandidaat inlichten en voorbereiden op het gesprek
Gezamenlijke lunch
Terugkoppeling van klant
Reistijd naar klant
Onderhandeling met klant over de inzet
Belronde in de auto naar huis
Gezamenlijke lunch
Onderhandeling afronden met klant
Kandidaat informeren over akkoord met klant
Contracten laten opstellen voor klant en kandidaat
Reistijd
Acquisitiegesprek bij potentiële klant
Gezamenlijke lunch
Medewerkers bellen voor een update
Accountmanager helpen met zoekopdracht naar kandidaat
FEEST! Contract doornemen en tekenen met kandidaat
Week afsluiten met de borrel

Ons Sollicitatieproces  

HEB JE INTERESSE

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als accountmanager bij Locus People of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Feelders via 06-15217267 of via j.feelders@locuspeople.nl

Of lees meer over Locus People