Systeembeheerder

Systeembeheerder bij Locus People

Opleiding en vaardigheden

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met een eerdere migratie naar Office 365
 • Zowel ervaring in functioneel- en technisch beheer
 • Communicatief vaardig
 • Initiatiefrijk
 • Ondernemend

Wat bieden wij jou

 • Een mooi salaris
 • Zicht op een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen per jaar, exclusief de feestdagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Diverse uitjes en bijeenkomsten waarin we met alle collega’s op pad gaan

Waar ga je aan de slag?

Locus People Nederland is een arbeidsbemiddelaar gericht op de Techniek, Finance, IT en Sociaal Domein. Het bedrijf bestaat uit meerdere teams die verdeeld zijn over 6 vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Breda, Groningen, Den Haag en Zwolle.

Locus People houdt zich bezig met het werven en selecteren van geschikte kandidaten en deze verbinden met bestaande of nog te benaderen klanten. Door persoonlijke aandacht zorgt Locus People voor een juiste match tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Als Systeembeheerder houd jij je bezig met het ontwerpen en onderhouden van onze computersystemen (Office 365). Meer concreet: jij bent hét aanspreekpunt voor technische vragen, bewaakt de monitoringsystemen en voert periodieke controles en upgrades uit. Ook installeer en beheer je de netwerken binnen de organisatie en zorg je ervoor dat jouw collega’s altijd snel en veilig toegang hebben tot hun bedrijf kritische applicaties. In jouw rol als Systeembeheerder besteed jij veel tijd aan het ondersteunen van collega’s. Hierbij vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent, over een grote mate van flexibiliteit beschikt en verantwoordelijk bent.

Deze functie gaat gepaard met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kom je tijdens je  werkzaamheden vraagstukken tegen? Jij analyseert ze, lost ze op en brengt de nodige verbeteringen aan. Zie jij daarnaast kansen? Dan uit zich dit in het oppakken en uitvoeren van nieuwe taken. Dit doe je niet voor één bedrijf, maar voor verschillende organisaties binnen het concern met ieder hun eigen activiteiten.

In jouw functie werk je bij ons op locatie. Dit zal met name op het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht zijn, maar ook op onze andere vestigingen verspreid over Nederland. Op het moment zijn wij alleen gevestigd in Nederland, maar het is mogelijk dat op de korte termijn een uitbreiding naar het buitenland plaatsvindt en daar kunnen we jouw expertise goed voor gebruiken!

Je komt terecht op een werkplek met veel jonge mensen waar we wel in zijn voor een beetje competitie, het leuk vinden om samen activiteiten te ondernemen en elke vrijdag de week afsluiten met een borrel.

Ons Sollicitatieproces

HEB JE INTERESSE

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Diederik Verhoef via 078 – 2000 249 of mail ons via j.feelders@locuspeople.nl.

Of lees meer over Locus People