Personeel voor de zorg

Locus People voor de zorg

Bent u op zoek naar de juiste medewerker in de zorg om uw team te komen versterken?

Wij spreken dagelijks de beste en meest ambitieuze studenten, net afgestudeerden, young professionals, professionals en zelfstandigen met een medische achtergrond. Wij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde ziekenhuizen, zorginstellingen en stichtingen om te zorgen voor een duurzaam carrière pad en verbetering van de kwaliteit in de zorg.

Wij weten dat iedere bemiddeling anders is en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een verzorgende niveau 2 of een allround verpleegkundige. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen.

Locus People werkt voor jou

Bij Locus People vinden wij de juiste professional die past in uw team, want wij weten als geen ander dat het niet alleen gaat om de juiste vaardigheden. Onze consultants hebben kennis van uw branche om samen met u te kunnen sparren over de juiste versterking van uw organisatie. Daarnaast weten onze consultants precies hoe het er voor staat met de beste professionals binnen het vakgebied waar u naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat uw team de versterking krijgt waar u naar op zoek bent.

Samen aan de slag

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren: Ziekenhuizen en Verzorgings- en Verpleeghuizen. Neem direct contact met ons op. Of vindt zelf de consultant die u het best van dienst kan zijn.

Direct een aanvraag indienen

Wilt u direct een aanvraag indienen? Dat kan ook!
Hieronder vindt u een overzicht van de meest gevraagde functies door onze partners in de zorg.

Een aanvraag voor deze specifieke functies kunt u doen door op de link te klikken. Het is niet voor niets dat wij samenwerken met de mooiste partijen!

shutterstock_772558066

Onze leerling verpleegkundigen zijn toegewijd en nieuwsgierig. Zij willen het beste uit zichzelf halen en verdiepen zich in hun opleiding en de specialisme die daarbij horen. Zij willen zich graag ontwikkelen en zijn daarin erg gemotiveerd.

shutterstock_764899888

Onze verzorgende IG zijn in staat om vanuit zelf opgestelde zorgplannen de patiënt te ondersteunen op vlakken waar de patiënt dat zelf niet kan. Onze specialisten luisteren naar de specifieke wensen van de patiënt en handelen hiernaar.

shutterstock_697455157

Onze verpleegkundige staan klaar voor hun patiënten, zijn professioneel en zelfverzekerd.  Of u nou iemand zoekt die gespecialiseerd is of iemand die daar nog naar op zoek is: wij bieden verschillende mogelijkheden.

shutterstock_155608943

Gespecialiseerde verpleegkundige zijn erg gewild, daarom helpen wij graag bij het zoeken naar een  ziekenhuis wat bij hen past. Bent u op zoek naar een specialist? Dan helpen wij graag bij het leggen van de juiste verbinding.

WhatsApp met ons!