Personeel voor IT

Locus People voor IT

Bent u op zoek naar de juiste medewerker om uw IT afdeling te komen versterken?

Wij spreken dagelijks de beste en meest ambitieuze studenten, net afgestudeerden, young professionals, professionals en zelfstandigen met een IT achtergrond. Dit zorgt ervoor dat we continu mogelijkheden hebben voor IT-specialisten op zowel freelance basis voor uiteenlopende projecten als aanstellingen voor de langere termijn

Het IT-Zorg team van Locus People richt zich op de bemiddeling van IT-specialisten binnen de gezondheidszorg. Wij bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever bij diverse zorginstellingen. Je kunt hierbij denken aan Ziekenhuizen, GGD instellingen,  GGZ organisaties en stichtingen.

Locus People werkt voor jou

Bij Locus People vinden wij de juiste professional die past in uw team, want wij weten als geen ander dat het niet alleen gaat om de juiste vaardigheden. Onze consultants hebben kennis van uw branche om samen met u te kunnen sparren over de juiste versterking van uw organisatie. Daarnaast weten onze consultants precies hoe het er voor staat met de beste professionals binnen het vakgebied waar u naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat uw team de versterking krijgt waar u naar op zoek bent.

Samen aan de slag

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Neem direct contact met ons op, of vindt zelf de consultant die u het best van dienst kan zijn.

Direct een aanvraag indienen

Wilt u direct een aanvraag indienen? Dat kan ook!
Hieronder vindt u een overzicht van de meest gevraagde functies door onze partners binnen de IT.

Een aanvraag voor deze specifieke functies kunt u doen door op de link te klikken. Het is niet voor niets dat wij samenwerken met de mooiste partijen!

shutterstock_656627677

Het optimaal laten functioneren van informatiesystemen en het ondersteunen van de gebruikers van deze systemen. Een functioneert de beheerder is de verbindende factor tussen de ICT afdeling en bedrijfsvoering. Onze specialisten hebben ervaring binnen de zorg- of financiële sector.D.

shutterstock_730372882

Business Intelligence consultants, die een adviserende rol op zich nemen als het gaat om  het structureren en organiseren van (financiële) data binnen een bedrijf en processen op de werkvloer. Op op deze manier de besluitvoering te ondersteunen.

shutterstock_529502872

Onze medewerkers zorgadministratie nemen het bijhouden van patiënten dossiers van ziekenhuizen, klinieken en instellingen op zich. Deze deskundigen werken voornamelijk in Ziekenhuizen en GGZ/GGD instellingen.

shutterstock_650610703

Onze data analisten verwerken grote hoeveelheden data, zetten dit om naar bruikbare informatie en analyseren dit. Met de kennis die zij hieruit halen, ondersteunen zij de besluitvorming of strategie van een organisatie. Onze specialisten op het gebied van data hebben een breed werkveld en zijn dus inzetbaar in diversen sectoren.

shutterstock_159790361

Onze specialisten technisch beheer houden zich bezig met de beschikbaarheid van gegevens binnen een organisatie, het aanpassen van applicaties op verzoek van bijvoorbeeld technische- of functionele eisen van gebruikers en het verhelpen van foutmeldingenen. Zij hebben veelal ervaring binnen de zorg- of financiële sector.

shutterstock_788807776

De positie van een projectmanager is breed en dus niet beperkt tot een bepaalde sector. De inhoud van een project is per opdracht en organisatie verschillend. Onze specialisten op gebied van projectmanagement zijn werkzaam in de zorgsector, maar ook in de consultancy en ICT-sector. Zij zetten zich in om het beste resultaat te bereiken binnen de bepaalde periode voor het project.

WhatsApp met ons!