Sociaal Domein

Locus People Sociaal Domein

Wij weten dat iedere bemiddeling anders is en iedere plaatsing maatwerk. Wij hebben een breed netwerk aan professionals. Van Inkomensconsulent consulenten binnen de Participatie en Gezinscoaches binnen de afdeling Jeugd tot aan Schuldhulpverleners binnen de Juridische tak. Doordat de Accountmanagers zelf een achtergrond hebben binnen het Sociaal domein zijn zij waardevolle sparringpartners met kennis van zaken over de thema, trends en ontwikkelingen binnen het Sociaal domein. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen. Wij staan voor de juiste persoon op de juiste plaats!

U bent op zoek naar de juiste medewerker binnen het Sociaal domein om uw team te komen versterken. Of het nou gaat om zwangerschapsverlof of personeelstekort, daar kunnen wij u bij helpen! Wij spreken dagelijks de beste en meest ambitieuze studenten, net afgestudeerden, young professionals, professionals en zelfstandigen met een achtergrond binnen het Sociaal domein!

Locus People werkt voor jou

Bij Locus People vinden wij de juiste professional die past in uw team, want wij weten als geen ander dat het niet alleen gaat om de juiste vaardigheden. Onze specialisten beschikken over de juiste vakkennis. Daarnaast weten onze consultants precies hoe het er voor staat met de beste professionals binnen het vakgebied waar u naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat uw team de versterking krijgt waar u naar op zoek bent.

Samen aan de slag

Onze consultant Jay Ceuppens is gespecialiseerd op het gebied van Sociaal Domein. Neem direct contact met hem op, of vindt zelf de consultant die u het best van dienst kan zijn.

Direct een aanvraag indienen

Voor aanvragen neem contact op met Jay Ceuppens, Salesmanager Sociaal domein 06-15120376.

WhatsApp met ons!