over locus people

Onze geschiedenis

In 2010 werd Locus People opgericht en sindsdien is er veel veranderd. We hebben meerdere vestigingen geopend, veel nieuwe mensen aangenomen, we zijn ons gaan verdiepen in andere expertises maar bovenal hebben we gewerkt voor heel veel mensen!

Deze denkwijze heeft de oprichters van Locus People gemotiveerd om in 2010 Locus People te beginnen. Met veel werkervaring op zak was het tijd voor een nieuwe stap. Zo werd Locus People geboren: een onbeschreven blad om te werken volgens eigen idealen en visie. Dit uit zich in verantwoordelijkheid nemen als jij mogelijkheden of oplossingen ziet en daarnaast verantwoordelijkheid nemen als jij weet hoe je mensen beter kan helpen op weg naar succes en geluk.

In de afgelopen jaren hebben wij gezien dat ambitie een grote drijfveer is voor de mens. Dat geldt voor de professionals die wij plaatsen en voor de opdrachtgevers waarmee wij samen werken. Ook binnen Locus People is er veel ambitie wat er voor zorgt dat wij blijven groeien.

Locus People tijdlijn

Sep 2010

Oprichting Locus People “Beter kunnen, is beter doen!”

Jan 2011

De eerste Locus Professional is begonnen

Mrt 2016

Ook in het hoge noorden zetten we voet aan de grond met onze vestiging in Groningen

Apr 2016

Naast onze diensten in de Techniek krijgt ook de Finance tak gestalte

Jan 2017

We groeien door en verdubbelen het formaat van ons hoofdkantoor

Jan 2018

Ook het kantoor in Woerden wordt te klein, dus openen we onze vestiging niet ver daar vandaan, Locus People Utrecht is een feit

Sept 2019

Ook het kantoor in Groningen wordt te klein, dus verhuizen we naar een grotere locatie

Feb 2020

We openen een kantoor in Breda, we kunnen nu ook de Brabanders bemiddelen

Jul 2021

Het hoofdkantoor is verhuisd naar een nieuwe locatie: de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht

Jul 2022

We verleggen de volledige focus naar de Techniek

Jan 2024

We gaan internationaal, we openen een nieuwe locatie in Duitsland

2025

We nemen onze 100e interne medewerker aan

Locus People

De naam “Locus People” vindt haar oorsprong in twee aspecten die de basis vormen van waar wij met zijn allen voor staan. “Locus ” is de Latijnse bewoording voor “plaats”. Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plek zorgt voor geluk in de breedste zin van het woord. Daarnaast geloven wij in een interne “Locus of control” of met andere woorden, wij geloven dat jij zelf, en niemand anders aan de basis van je eigen succes staat. 

Locus People werkt voor jou

Onze medewerkers halen energie uit het maken van de juiste verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven, wij werken voor jou!

Wij schuiven geen cv’s door want iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een ervaren techneut. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, keuzes hoef je niet alleen te maken.

Onze Succesverhalen

Ben je benieuwd hoe wij onze overtuigingen omzetten tot de beste matches? En hoe onze opdrachtgevers en professionals onze werkwijze ervaren? Maak dan hier kennis met onze partners en professionals.

Meer informatie

Benieuwd naar de mensen achter Locus People? Ons team stelt zich graag aan je voor.

Wij bij Locus People werken graag voor jou maar we groeien zelf ook. Inmiddels hebben we een team van 35 jonge en ambitieuze mensen en we nemen regelmatig nieuwe mensen aan! Ben je benieuwd naar onze interne vacatures? Lees dan verder.

Wil je tips voor een goed sollicitatiegesprek of ben je nieuwsgierig naar de laatste trends binnen de markt? Hier vind je een overzicht van artikelen, nieuwsberichten en tips die we je niet willen onthouden.