over locus people

Onze geschiedenis

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, daar zijn we ons bij Locus People van bewust. Maar dat wil niet zeggen dat er geen lessen te leren zijn uit datzelfde verleden.

Sinds de oprichting van Locus People in 2010 is er veel veranderd, we hebben vestigingen geopend, mensen aangenomen, we zijn ons gaan verdiepen in andere expertises, maar bovenal hebben we gewerkt voor heel veel mensen!

“Beter kunnen, is beter doen!”

Beter kunnen, is beter doen. Deze denkwijze is wat onze oprichters heeft gemotiveerd om in 2010 Locus People te beginnen. Locus People was hun onbeschreven blad om te kunnen werken volgens hun idealen en visie. Verantwoordelijkheid nemen als jij mogelijkheden of oplossingen ziet, verantwoordelijkheid nemen als jij weet hoe je mensen beter kan helpen op weg naar succes en geluk. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze uitspraak nog regelmatig te horen is bij ons op kantoor.

Locus People tijdlijn

September 2010

Oprichting Locus People “Beter kunnen, is beter doen!”

Januari 2011

De eerste Locus Professional is begonnen

Juli 2013

We worden te groot voor het kantoor en verhuizen naar De Veldoven 9

Januari 2016

We breiden uit naar Woerden met de opening van een nieuw kantoor

Maart 2016

Ook in het hoge noorden zetten we voet aan de grond met onze vestiging in Groningen

April 2016

Naast onze diensten in de Techniek krijgt ook de Finance tak gestalte

Januari 2017

We groeien door en verdubbelen het formaat van ons hoofdkantoor.

Januari 2018

Ook het kantoor in Woerden wordt te klein, dus openen we onze vestiging niet ver daar vandaan, Locus People Utrecht

Tijdlijn toekomst

2025

Nieuwe kantoren verspreid over Nederland, Locus People is altijd dichtbij

2020

We nemen onze 50e interne medewerker aan.

Locus People

De naam “Locus People” vindt haar oorsprong in twee aspecten die de basis vormen van waar wij met zijn allen voor staan. “Locus ” is de Latijnse bewoording voor “plaats”. Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste plek zorgt voor geluk in de breedste zin van het woord. Daarnaast geloven wij in een interne “Locus of control” of met andere woorden, wij geloven dat jij zelf, en niemand anders aan de basis van je eigen succes staat. 

Locus People werkt voor jou

Wij geloven dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor onze professional en opdrachtgevers maar ook voor onze consultants.
Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een ervaren techneut. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, keuzes maken we samen met onze partners en professionals.

Onze Best-practices

Ben je benieuwd hoe wij onze overtuigingen omzetten tot de beste matches voor iedereen? En hoe onze opdrachtgevers en professionals onze werkwijze ervaren? Maak dan hier kennis met onze partners en professionals.

Meer informatie

Benieuwd uit welke mensen ons team bestaat? Wij staan voor persoonlijk contact en daarom stellen we ons graag aan je voor.

Wij bij Locus People groeien als medewerker elke dag een beetje verder. Maar Locus People zelf groeit ook, we hebben inmiddels een team van 25 jonge en ambitieuze mensen en we nemen regelmatig nieuwe mensen aan!

Hier vind je een overzicht van de laatste trends en nieuwsberichten die we je niet willen onthouden.