Account Manager Recruitment

Vind het juiste talent en bouw aan langdurige relaties.

Kom werken bij Locus People

Wat doe je als accountmanager?

Als accountmanager van Locus People ben jij onderdeel van een gemotiveerd team. Dit team staat onder leiding van een salesmanager en bestaat meestal uit een mix van junior, medior en senior accountmanagers.

Binnen dit team staan uitdaging, ontwikkeling en gezelligheid vooraan. Onder het motto ‘samen staan we sterker’, wordt er dagelijks gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en prestaties binnen het team.

Onze accountmanagers bij Locus People genieten van veel vrijheid in hun werkuitvoering. Ze zijn constant bezig met verschillende taken, met de nadruk op het vinden van de juiste kandidaten voor vacatures binnen hun netwerk. Als er een goede match wordt gemaakt, wordt de kandidaat voorgesteld en kan er een sollicitatiegesprek plaatsvinden. Als beide partijen tevreden zijn, wordt er een contract opgesteld en kan de kandidaat beginnen. De accountmanager onderhoudt het contact met de kandidaat om de relatie warm te houden door regelmatig te communiceren.

Ontwerp zonder titel (8)

Help bedrijven in de techniek groeien

Als accountmanager bij Locus People bouw je een eigen netwerk op van bedrijven die personeel zoeken in jouw sector. Een groter netwerk betekent meer vacatures voor kandidaten. Het is cruciaal om goede relaties te onderhouden met zowel bedrijven als kandidaten. Samenwerking binnen het team is essentieel. Bij Locus People helpen teamleden elkaar intern, zelfs als ze een kandidaat hebben zonder bijpassende vacature, of andersom. Zo bieden we de beste ondersteuning aan zowel kandidaten als klanten.

Als accountmanager bij Locus People is geen dag hetzelfde. Je zit geen hele dagen op kantoor maar je bent veel bij klanten en kandidaten. Je helpt bedrijven met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacatures. Iets wat in deze tijd, waar de arbeidsmarkt krapte enorm hoog, een erg mooie uitdaging is. Daarnaast help je kandidaten bij hun zoektocht naar hun droombaan en kan je tevreden de week afsluiten als je weer een lach op het gezicht van zowel de klant als de kandidaat heb getoverd.

Ontwerp zonder titel (12)

Wat voor opleiding heb je nodig om accountmanager te worden?

De meeste accountmanagers hebben een Hbo-opleiding in een commerciële richting. Denk hierbij aan de opleiding commerciële economie of bedrijfskunde. Als accountmanager leer je wel het meeste in het werkveld. Je hoeft geen ervaring te hebben om te starten bij Locus People. Heb je dit wel is het ook geen probleem. We hebben binnen Locus People drie verschillende lagen accountmanagers: juniors, mediors en seniors. Naar mate je prestaties en ervaring hoger worden, zal de functie hierin meegroeien.

Hoe ziet je dag eruit bij Locus People?

Een dag in het leven van een accountmanager is gevarieerd. De ene dag werk je meer met kandidaten, terwijl je op een andere dag met klanten bezig bent. Dit kan zowel op kantoor als tijdens bezoeken aan kandidaten en klanten zijn, zowel nieuw als bestaand. Een goede balans is essentieel. Meestal breng je ook tijd door op kantoor, waar je de dagelijkse taken met collega’s en de salesmanager bespreekt. Deze gesprekken zijn kansen om van elkaar te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Ontwerp zonder titel (13)

Wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Locus People

Bij Locus People, een dynamische organisatie met jonge professionals, groeien zowel onze bestaande teams als nieuwe vestigingen. Misschien ben jij degene die onze dienstverlening naar nieuwe vakgebieden kan uitbreiden.

Bij Locus People begrijpen we dat professionele ontwikkeling nooit stopt, ongeacht je ervaring. We bieden jou volop ruimte om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te groeien.

Als beginnend accountmanager begin je als Junior en krijg je de kans om je te ontwikkelen en te bewijzen in een team. Met de juiste instelling kun je snel doorgroeien naar de rol van Medior accountmanager. Uiteindelijk kun je de Senior accountmanager positie bereiken.

Groeipad

Als accountmanager bij Locus People zijn er prachtige doelen om naar te streven. Maar als je grotere ambities hebt, zoals het leiden van je eigen team, kun je vanuit de rollen van Medior en Senior accountmanager doorgroeien naar Salesmanager. Dit kan in je huidige specialisatie en regio, maar ook naar een nieuwe sector of een nieuw kantoor.

Ontwikkeling staat centraal bij Locus People, en we stimuleren deze groei via diverse trainingen en activiteiten. Onze onbeperkte doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat je als accountmanager altijd gemotiveerd blijft.

Neem contact op en ontdek je mogelijkheden!

Wil je meer weten en telefonisch kennis met ons maken? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Locus People is meer dan werk

  Wij helpen jou ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Daarom wordt je bij Locus People onderdeel van een team waar je vanaf dag één de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden krijgt. Daarnaast wordt je ondersteund om deze succesvol aan te pakken.

  Maar werken bij Locus People is niet alleen maar serieus. Er is ook tijd voor ontspanning en we beginnen het weekend altijd goed met elke vrijdagmiddag een borrel.

  Maar we gaan ook samen op pad want er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan tijdens onze Locus People events. Zoals een weekend weg, lekker barbecueën of elkaar onder vuur nemen tijdens het paintballen.

  De basis van elke succesvolle samenwerking is vertrouwen, en vertrouwen bouw je op door elkaar echt te leren kennen! Dat is hoe wij bij Locus People werken met onze professionals, bedrijven en met elkaar.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

  Groeien als professional komt voort uit ambitie, verantwoordelijkheid en ‘gewoon doen!’. Maar dan wel met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom krijg je bij Locus People al meteen wanneer je begint, diverse externe en interne trainingen van de beste experts in hun vakgebied.

  Leren doe je van anderen en daarom helpen we elkaar bij Locus People, iedereen op zijn eigen manier. Bovendien krijg je bij Locus People altijd de begeleiding van een ervaren professional in jouw vakgebied.