Account Manager Recruitment

Vind het juiste talent en bouw aan langdurige relaties.

Kom werken bij Locus People

Wat doe je als accountmanager?

Als accountmanager van Locus People ben jij onderdeel van een gemotiveerd team. Dit team staat onder leiding van een salesmanager en bestaat meestal uit een mix van junior, medior en senior accountmanagers.

Binnen dit team staan uitdaging, ontwikkeling en gezelligheid vooraan. Onder het motto ‘samen staan we sterker’, wordt er dagelijks gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en prestaties binnen het team.

Accountmanagers bij Locus People krijgen veel vrijheid in hoe zij hun werk uitvoeren. Je bent als accountmanager constant bezig met verschillende werkzaamheden. Te beginnen met de kant van de kandidaten. Je bent veel bezig met het zoeken naar de juiste kandidaten voor de vacatures die jij vanuit je netwerk hebt verkregen. Als jij hierin de juiste match maakt kan de kandidaat worden voorgesteld en mag deze op gesprek komen. Als zowel de kandidaat als de opdrachtgever positief zijn kan er vervolgens een contract worden opgesteld en kan de kandidaat starten. Nadat deze is gestart zorg jij als accountmanager dat het contact tussen jou en de kandidaat warm blijft. Dit doe je door de kandidaat regelmatig te spreken.

Ontwerp zonder titel (8)

Help bedrijven in de techniek groeien

Naast het deel van de werknemers is de werkgevers kant ook heel belangrijk. Als accountmanager bouw je je eigen netwerk op. Binnen dit netwerk heb je contact met bedrijven die op zoek zijn naar personeel in jouw sector. Dit netwerk breidt je gedurende je tijd bij Locus People steeds verder uit. Hier geld natuurlijk: hoe groter je netwerk, hoe meer vacatures voor kandidaten. Vervolgens is het belangrijk dat je ook hier je relaties warm houdt. Dit doe je door intensief contact te hebben met klanten en ga je vaak bij ze op bezoek.

Omdat je bij Locus binnen een team werkt is samenwerken ook belangrijk. Het kan zijn dat jij een kandidaat hebt maar hier geen vacature voor hebt of andersom. Binnen de teams van Locus People helpen de teamleden elkaar intern goed om zo de kandidaten en klantrelaties op de beste manier te ondersteunen.

Als accountmanager bij Locus People is geen dag hetzelfde. Je zit geen hele dagen op kantoor maar je bent veel bij klanten en kandidaten. Je helpt bedrijven met het vinden van de juiste kandidaat voor hun vacatures. Iets wat in deze tijd, waar de arbeidsmarkt krapte enorm hoog, een erg mooie uitdaging is. Daarnaast help je kandidaten bij hun zoektocht naar hun droombaan en kan je tevreden de week afsluiten als je weer een lach op het gezicht van zowel de klant als de kandidaat heb getoverd.

Ontwerp zonder titel (12)

Wat voor opleiding heb je nodig om accountmanager te worden?

De meeste accountmanagers hebben een Hbo-opleiding in een commerciële richting. Denk hierbij aan de opleiding commerciële economie of bedrijfskunde. Als accountmanager leer je wel het meeste in het werkveld. Je hoeft geen ervaring te hebben om te starten bij Locus People. Heb je dit wel is het ook geen probleem. We hebben binnen Locus People drie verschillende lagen accountmanagers: juniors, mediors en seniors. Naar mate je prestaties en ervaring hoger worden, zal de functie hierin meegroeien.

Hoe ziet je dag eruit bij Locus People?

Een dag van een accountmanager is nooit hetzelfde. De ene dag ben je meer bezig met kandidaten en de andere dag ben je bezig met klanten. Dit kan op kantoor zijn maar het kan ook zo zijn dat je op bezoek bent bij een van beide. Hier kan het dan gaan om nieuwe kandidaten of klanten maar ook om bestaande kandidaten en klanten. Het is belangrijk om hier een goede verdeling in te hebben. Meestal ben je elke dag ook wel even op kantoor. Hier bespreek je de dagelijkse werkzaamheden met jou collega’s en salesmanager. In deze gesprekken kunnen deze collega’s je ook weer helpen en ontwikkel je jezelf op deze manier door.

Ontwerp zonder titel (13)

Wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Locus People

Locus People is een organisatie waar veel jonge mensen werken en die volop in beweging is. Onze teams in de bestaande vestigingen groeien, maar we openen ook nieuwe vestigingen en misschien ben jij wel degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt.

Ook al heb je al ervaring, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Als beginnend accountmanager zal je starten als Junior accountmanager. Je wordt opgenomen in een team waarin jij jezelf kan gaan ontwikkelen en bewijzen. Met de juiste mentaliteit kan je al snel doorgroeien naar Medior accountmanager. Vervolgens is de laatste stap als accountmanager om door te groeien naar Senior accountmanager.

Groeipad

Een aantal hele mooie doelen om naar te streven als accountmanager. Maar als je denkt dat de uitdaging daar ophoudt, dan heb je het mis. Heb jij hogere ambities en lijkt het jou iets om je eigen team aan te gaan sturen. Kan je vanuit Medior en Senior accountmanager, stappen gaan maken naar salesmanager. Dit kan zijn binnen jou specialisatie en regio, maar ook een nieuwe sector of/en een nieuw kantoor.

Binnen Locus People staat ontwikkeling centraal en via diverse trainingen en activiteiten wordt deze ontwikkeling ook gestimuleerd. Daarnaast zijn er ongelimiteerde doorgroeimogelijkheden die ervoor zorgen dat jij als accountmanager altijd gemotiveerd zal blijven.

Neem contact op en ontdek je mogelijkheden!

Wil je meer weten en telefonisch kennis met ons maken? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Locus People is meer dan werk

  Wij helpen jou ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Daarom wordt je bij Locus People onderdeel van een team waar je vanaf dag één de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden krijgt. Daarnaast wordt je ondersteund om deze succesvol aan te pakken.

  Maar werken bij Locus People is niet alleen maar serieus. Er is ook tijd voor ontspanning en we beginnen het weekend altijd goed met elke vrijdagmiddag een borrel.

  Maar we gaan ook samen op pad want er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan tijdens onze Locus People events. Zoals een weekend weg, lekker barbecueën of elkaar onder vuur nemen tijdens het paintballen.

  De basis van elke succesvolle samenwerking is vertrouwen, en vertrouwen bouw je op door elkaar echt te leren kennen! Dat is hoe wij bij Locus People werken met onze professionals, bedrijven en met elkaar.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

  Groeien als professional komt voort uit ambitie, verantwoordelijkheid en ‘gewoon doen!’. Maar dan wel met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom krijg je bij Locus People al meteen wanneer je begint, diverse externe en interne trainingen van de beste experts in hun vakgebied.

  “De groei van een individu op alle vlakken, versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.”

  Leren doe je van anderen en daarom helpen we elkaar bij Locus People, iedereen op zijn eigen manier. Bovendien krijg je bij Locus People altijd de begeleiding van een ervaren professional in jouw vakgebied.