Ik ben Professional

Locus of control

Bij Locus People begrijpen we de bredere impact van de juiste baan in jouw leven. Werkzaam zijn op een plek die bij je past, zorgt voor succes als professional en als mens.

Natuurlijk is succes en ambitie voor iedereen anders, zelfs per fase in je loopbaan: je ontwikkelen met een studie naast je werk, sparen voor een mooie reis, promotie maken of de eerste stapjes zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Jij weet als geen ander wat jouw ambities zijn als professional. Samen met jou kijken we daarom naar jouw eigen invulling van begrippen als succes, geluk en ambities.

Wij geloven dat jij zelf aan de basis van je eigen succes staat. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden om voor jou als professional een zo optimaal mogelijke ‘locus of control’ te behalen.

Locus People werkt voor jou

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een zelfstandige techneut. Wij halen onze energie uit het maken van de juiste verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Bij Locus People bieden wij een gesprekspartner die begrijpt waar je het over hebt. Omdat wij vanuit verschillende vakgebieden werken, kennen wij de markt. Onze consultants krijgen regelmatig trainingen binnen jouw vakgebied om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt.

Het Locus People netwerk

De juiste baan op het juiste moment, dat is waar we bij Locus People naar streven. Of het nou gaat om je eerste baan of om een nieuwe stap in je carrière. Wij ondersteunen onze professionals bij hun ontwikkeling op de lange termijn. We kijken samen met jou verder dan alleen de volgende stap in jouw carrière, dus ook naar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als professional.

De groei van een individu op alle vlakken versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.

Bij Locus People doen we er alles aan om de juiste omgeving te kunnen bieden aan iedere professional. Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied om samen met jou te kunnen sparren over jouw toekomst. Daarnaast weten onze consultants precies wat er gebeurt bij de opdrachtgevers binnen jouw branche. Samen zorgen we ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt.

Jouw volgende stap

Hoor jij bij de beste binnen jouw vakgebied? Wil je samen met gelijkgestemde professionals het verschil maken bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje op onze vacaturepagina of solliciteer direct.

Onze Locus professionals

Ben je benieuwd wie onze partners zijn en welke andere specialisten wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Locus Professionals.