Ik ben Professional

Locus of control

Succes en geluk als professional en als mens, bij Locus People begrijpen we de impact van de juiste baan op jouw leven. Kiezen voor werk dat je gelukkig maakt, doen wat je leuk vindt en werk dat er voor jou toe doet.

Natuurlijk is succes en ambitie voor iedereen anders, zelfs per fase in je loopbaan: je ontwikkelen met een studie naast je werk, sparen voor een mooie reis, promotie maken of de eerste stapjes zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Jij weet als geen ander wat jouw ambities zijn als professional, maar ook privé. Samen met jou kijken we daarom naar jouw eigen invulling van begrippen als succes, geluk en ambities.

Wij geloven dat jij zelf aan de basis van je eigen succes staat. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden om voor jou als professional een zo optimaal mogelijke locus of control te behalen.

“Locus of control is een psychologische term die verwijst naar de mate waarin iemand gelooft dat gebeurtenissen die hem overkomen controleerbaar zijn.”

Locus People werkt voor jou

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een zelfstandige techneut. Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Een gesprekspartner die begrijpt waar je het over hebt, dat is bij Locus People van zelfsprekend! Wij werken vanuit verschillende vakgebieden, hierdoor kennen wij de markt. Onze consultants krijgen regelmatig trainingen om de kennis van jouw vakgebied up-to-date te houden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt, wij snappen wat je doet.

Het Locus People netwerk

Bij Locus People geloven we dat je gelukkig wordt van de juiste baan op het juiste moment. Daarom ondersteunen wij onze professionals bij hun ontwikkeling op de lange termijn. We kijken samen met jou verder dan alleen de volgende stap in jouw carrière, dus ook naar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als professional.

De groei van een individu op alle vlakken versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.

Bij Locus People doen we er dan ook alles aan om de juiste omgeving te kunnen bieden aan iedere professional. Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied om samen met jou te kunnen sparren over jouw toekomst. Daarnaast weten onze consultants precies wat er gebeurd bij de opdrachtgevers binnen jouw branche. Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek binnen het juiste bedrijf inhoud en samen zorgen we dat jij daar terecht komt.

Jouw volgende stap

Hoor jij bij de beste binnen jouw vakgebied en wil je samen met gelijkgestemde professionals het verschil maken bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.

Onze Locus professionals

Ben je benieuwd wie onze partners zijn en welke andere specialisten wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Locus Professionals.