Ik ben Zelfstandige

Locus of control

Bij Locus People begrijpen we de impact van de juiste werkzaamheden op jouw leven. Kiezen voor werk dat je gelukkig maakt en doen wat je leuk vindt, dat zorgt voor succes als professional en als mens.

Natuurlijk is succes en ambitie voor iedereen anders, zelfs per fase in je carrière: je ontwikkelen met een studie naast je lopende projecten, sparen voor een mooie reis, eerder kunnen stoppen met werken of de eerste stappen zetten als zelfstandig ondernemerschap. Jij weet als geen ander wat jouw ambities zijn als professional, maar ook privé. Samen met jou kijken we daarom naar jouw eigen invulling van begrippen als succes, geluk en ambities.

Wij geloven dat jij zelf aan de basis van je eigen succes staat. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden om voor jou als professional een zo optimaal mogelijke locus of control te behalen.

Locus People werkt voor jou

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een professional in loondienst of een zelfstandig ondernemer. Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Bij Locus People bieden wij een gesprekspartner die begrijpt waar je het over hebt. Omdat wij vanuit verschillende vakgebieden werken, kennen wij de markt. Onze consultants krijgen regelmatig trainingen binnen jouw vakgebied om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt.

Het Locus People netwerk

Het juiste project op het juiste moment, daar willen wij jou bij helpen. Daarom bieden wij zelfstandigen de keuze tussen korte en lange projecten, fulltime opdrachten of projecten van een paar uur per week. We kijken samen met jou verder dan alleen het volgende project. Ook jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als professional staat centraal.

Bij Locus People doen we er alles aan om de juiste omgeving te kunnen bieden aan iedere professional. Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied om samen met jou te kunnen sparren over jouw toekomst. Daarnaast weten onze consultants precies wat er gebeurd bij de opdrachtgevers binnen jouw branche. Samen zorgen we ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt.

Zelfstandige bij Locus People

Ben je benieuwd wie onze partners zijn en welke andere specialisten wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Locus Professionals.

Jouw volgende project

Hoor jij bij de beste binnen jouw vakgebied? Ben je daarnaast klaar voor een nieuw project bij één van onze opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem contact met ons op of stuur ons je profiel.