Ik ben Zelfstandige

Locus of control

Succes en geluk als professional en als mens, bij Locus People begrijpen we de impact van de juiste werkzaamheden op jouw leven. Kiezen voor werk dat je gelukkig maakt, doen wat je leuk vindt en werk dat er voor jou toe doet.

Natuurlijk is succes en ambitie voor iedereen anders, zelfs per fase in je carrière: je ontwikkelen met een studie naast je lopende projecten, sparen voor een mooie reis, eerder kunnen stoppen met werken of de eerste stappen zetten als zelfstandig ondernemerschap. Jij weet als geen ander wat jouw ambities zijn als professional, maar ook privé. Samen met jou kijken we daarom naar jouw eigen invulling van begrippen als succes, geluk en ambities.

Wij geloven dat jij zelf aan de basis van je eigen succes staat. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden om voor jou als professional een zo optimaal mogelijke locus of control te behalen.

Locus of control is een psychologische term die verwijst naar de mate waarin iemand gelooft dat gebeurtenissen die hem overkomen controleerbaar zijn.

Locus People werkt voor jou

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een professional in loondienst of een zelfstandig ondernemer. Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Een gesprekspartner die begrijpt waar je het over hebt, dat is toch van zelfsprekend? Wij werken vanuit verschillende vakgebieden, hierdoor kennen wij de markt. Onze consultants krijgen regelmatig trainingen om de kennis van jouw vakgebied up-to-date te houden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt, wij snappen wat je doet.

Het Locus People netwerk

Bij Locus People geloven we dat je als zelfstandige gelukkig wordt van het juiste project op het juiste moment. Daarom bieden wij zelfstandigen de keuze tussen korte en lange projecten, fulltime opdrachten of projecten van een paar uur per week. We kijken samen met jou verder dan alleen het volgende project, dus ook naar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als professional.

Bij Locus People doen we er alles aan om de juiste omgeving te kunnen bieden aan iedere zelfstandige. Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied om samen met jou te kunnen sparren over jouw toekomst. Daarnaast weten onze consultants precies wat er gebeurd bij de opdrachtgevers binnen jouw branche en wat jouw expertise waard is. Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek binnen het juiste bedrijf inhoudt en samen zorgen we dat jij daar terecht komt.

Zelfstandige bij Locus People

Ben je benieuwd wie onze partners zijn en welke andere specialisten wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Locus Professionals.

Jouw volgende project

Hoor jij bij de beste binnen jouw vakgebied en wil je het verschil maken bij projecten en opdrachtgevers die er voor jou toe doen? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem contact met ons op of stuur ons je profiel.