Voor professionals

Locus People werkt voor jou

Wij geloven dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor jou als professional maar ook voor onze consultants. Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een zelfstandige techneut. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, keuzes maken we samen met jou. Samen zoeken we naar een volgende baan die past bij jouw talent en ambitie.

Bij Locus People doen we er dan ook alles aan om de juiste omgeving te kunnen bieden aan iedere professional. Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied om samen met jouw te kunnen sparren over jouw toekomst. Daarnaast weten onze consultants precies wat er gebeurd bij de opdrachtgevers binnen jouw branche. Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek binnen het juiste bedrijf inhoud en samen zorgen we dat jij daar terecht komt. Benieuwd wat wij in jouw fase van je carrière voor jou kunnen betekenen? Kijk dan verder op de onderstaande pagina’s

Onze medewerkers

Ben je benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn en welke andere Locus professionals wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze medewerkers.

Jouw toekomst

Hoor jij bij de beste binnen jouw vakgebied en wil je samen met gelijkgestemde professionals het verschil maken bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.

Meer informatie

Succes en geluk als professional en als mens, bij Locus People begrijpen we de bredere impact van de juiste baan op jouw leven.

Bij Locus People krijg je als young professional alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Want hoeveel ervaring je ook hebt, je bent nooit uitgeleerd.

Wil je straks excelleren binnen de grootste organisaties in Nederland, jezelf verder ontwikkelen binnen het MKB. Bij Locus People is het allemaal mogelijk!

Wij geloven dat jij zelf aan de basis van je eigen succes staat. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden voor jou als zelfstandige bij onze opdrachtgevers.