Voor professionals

Locus People werkt voor jou

Wij geloven dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor jou als professional, maar ook voor onze consultants. Wij halen onze energie uit het maken van de juiste verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een zelfstandige techneut. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, daarom maken we keuzes altijd samen met jou. Samen zoeken we naar een nieuwe of volgende baan die past bij jouw talent en ambitie. Zo kom jij terecht op een plek die bij je past.

Bij Locus People doen we er dan ook alles aan om de juiste omgeving te kunnen bieden aan iedere professional. Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied, weten precies wat er gebeurd bij de opdrachtgevers en sparren graag over jouw toekomst. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan verder op de onderstaande pagina’s.

Onze medewerkers

Ben je benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn en welke andere Locus professionals wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze medewerkers.

Jouw toekomst

Hoor jij bij de beste binnen jouw vakgebied en wil je samen met gelijkgestemde professionals het verschil maken bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.

Meer informatie

Bij Locus People begrijpen we de bredere impact van de juiste baan in jouw leven. Werkzaam zijn op een plek die bij je past, zorgt voor succes als professional maar ook als mens.

Bij Locus People krijg je als young professional alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Want hoeveel ervaring je ook hebt, je bent nooit uitgeleerd.

Wil je straks excelleren binnen de grootste organisaties in Nederland en de ruimte krijgen om je te ontwikkelen binnen het MKB? Locus People biedt verschillende mogelijkheden en helpt je hier graag bij.

Wij geloven dat jij zelf aan de basis van je eigen succes staat. Samen met jou kijken wij graag naar jouw mogelijkheden als zelfstandige bij onze opdrachtgevers.