Ik ben Student

Een goed begin, het halve werk

Het afronden van je studie en een diploma op zak is een goed begin van je carrière. Het zetten van de eerste stap is soms lastig. Bij Locus People begrijpen wij als geen ander de invloed die je eerste baan heeft op de rest van je carrière. Daarom willen wij er samen met jou achter komen wat jou gelukkig maakt. Dit doen we door te kijken naar jou talent, ambities en naar welke werkzaamheden bij jou passen.

Iedereen heeft andere ambities. Wil je bijvoorbeeld vooral jezelf ontwikkelen, sparen voor een wereldreis of jouw eerste financiële stappen maken? Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste eerste stap.

Jouw ontwikkeling

Als student ben je vooral bezig met het leren van vakinhoudelijke kennis en het succesvol afronden van je studie.

Bij Locus People geven we je al tijdens je studie de mogelijkheid om je ook op persoonlijk vlak voor te bereiden op het begin van je loopbaan als young professional. Daarvoor hebben we samenwerkingsverbanden met diverse hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. We bieden je inzicht in de arbeidsmarkt waar je straks terecht komt, welke kanten je op kunt met jouw kennis en vaardigheden en helpen je ontdekken wat jou uniek maakt ten opzichte van andere young professionals.

Ook na je studietijd krijg je bij Locus People als young professional alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Want hoeveel ervaring je ook hebt, je bent nooit uitgeleerd. Wij begeleiden je in je groei als professional en als persoon.

De persoonlijke begeleiding van onze consultants helpt je het beste uit jezelf te halen. Daarnaast krijg je, naast je dagelijkse werkzaamheden, alle mogelijkheden om je vakinhoudelijke vaardigheden en ‘soft skills’ verder te ontwikkelen door cursussen, trainingen en volledige opleidingen.

Locus People werkt voor jou

Wij geloven dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor jou als professional maar ook voor onze consultants. Wij halen onze energie uit het maken van de juiste verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Succes en geluk is waar we naar toe werken en deze beide factoren vind je niet alleen op je werk, maar juist ook in je privé omgeving. Naast je werk ruimte voor plezier, is daarom minstens zo belangrijk en dat begrijpen we bij Locus People.

Locus People gaat voor kwaliteit, of je nu student bent of als je al meer werkervaring hebt. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, we zullen nooit zomaar keuzes voor je maken. Samen zoeken we naar een plek die past bij jouw talent en ambitie.

Blijven groeien

Bij Locus People geloven we dat je gelukkig wordt wanneer je op juiste moment op de juiste plek bent. Daarom helpen wij jou verder groeien tijdens en na je studie. We kijken samen met jou verder dan alleen de volgende stap in jouw carrière.

Onze consultants weten precies wat er gebeurd bij de beste opdrachtgevers binnen jouw branche. Via Locus People kan je aan de slag met de meest uitdagende opdrachten bij marktleiders in een ‘junior’ functie of in de vorm van een Locus People ‘Traineeship’.

Of het nu gaat om een kortdurende samenwerking waarbij je al snel over gaat naar onze opdrachtgever of een traject waarbij je in meerdere jaren via Locus People bij verschillende bedrijven ervaring op doet. Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek binnen het juiste bedrijf inhoudt, samen zorgen we dat jij daar terecht komt.

En onze opdrachtgevers profiteren mee! Via jou hebben deze bedrijven toegang tot de meest actuele kennis binnen jouw expertise.

Onze Best-practices

Ben je benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn en welke andere specialisten wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Professionals.

Jouw toekomst

Ben je nog aan het studeren of ben je al afgestudeerd en wil je samen met ervaren professionals het verschil maken bij onze meest ambitieuze opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.