Ik ben Student

Een goed begin, het halve werk

Het afronden van je studie en een diploma op zak is natuurlijk een goed begin en bij een goed begin hoort een goed vervolg. Locus People begrijpt de invloed die je eerste baan heeft op de rest van je carrière. We komen er samen achter wat jou gelukkig maakt, welke werkzaamheden er voor jou toe doen en wat je ambities zijn.

Wil je straks excelleren binnen de grootste organisaties in Nederland, jezelf verder ontwikkelen binnen het MKB, sparen voor een wereldreis of eerst maar eens financieel stappen maken. Bij Locus People is het allemaal mogelijk!

Jouw ontwikkeling

Als student ben je vooral bezig met het tot je nemen van vakinhoudelijke kennis en het succesvol afronden van je studie.

Bij Locus People geven we je al tijdens je studie de mogelijkheid om je ook op persoonlijk vlak voor te bereiden op het begin van je loopbaan als young professional. Daarvoor hebben we samenwerkingsverbanden met diverse hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. We bieden je inzicht in de arbeidsmarkt waar je straks terecht komt, welke kanten je op kunt met jouw kennis en vaardigheden en helpen je ontdekken wat jou uniek maakt ten opzichte van andere young professionals in jouw vakgebied. Als je kiest voor Locus People, dan kies je voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ook na je studietijd krijg je bij Locus People als young professional alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Want hoeveel ervaring je ook hebt, je bent nooit uitgeleerd. Wij begeleiden je in je groei als professional en als persoon.

“De groei van een individu op alle vlakken, versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.”

De persoonlijke begeleiding van onze consultants helpt je het beste uit jezelf te halen. Daarnaast krijg je, naast je dagelijkse werkzaamheden, alle mogelijkheden om je vakinhoudelijke vaardigheden en soft skills verder te ontwikkelen door cursussen, trainingen en volledige opleidingen.

Locus People werkt voor jou

Wij geloven dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor jou als student en later als young professional, maar dat geldt ook voor onze consultants. Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de meest ambitieuze studenten en beste bedrijven.

Succes en geluk is waar we naar toe werken en deze beide factoren vind je niet alleen op je werk, maar juist ook in je privé omgeving. Ruimte naast je werk, voor plezier en om stoom af te blazen, is daarom minstens zo belangrijk en dat begrijpen we bij Locus People.

Locus People gaat voor kwaliteit, of je nu student bent of dat je al als young professional aan de slag bent. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, we zullen dan ook nooit zomaar keuzes voor je maken. Samen zoeken we naar een plaats die past bij jouw talent en ambitie.

Blijven groeien

Bij Locus People geloven we dat je gelukkig wordt wanneer je op juiste moment op de juiste plek bent. Daarom helpen wij jou verder groeien tijdens en na je studie. We kijken samen met jou verder dan alleen de volgende stap in jouw carrière.

Onze consultants weten precies wat er gebeurd bij de beste opdrachtgevers binnen jouw branche. Via Locus People kan je aan de slag met de meest uitdagende opdrachten bij marktleiders in een junior functie of in de vorm van een Locus Traineeship.

Of het nu gaat om een kortdurende samenwerking waarbij je al snel over gaat naar onze opdrachtgever of een traject waarbij je in meerdere jaren via Locus People bij verschillende bedrijven ervaring op doet. Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek binnen het juiste bedrijf inhoudt, samen zorgen we dat jij daar terecht komt.

En onze opdrachtgevers profiteren mee! Via jou hebben deze bedrijven toegang tot de meest actuele kennis binnen jouw expertise.

Onze Best-practices

Ben je benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn en welke andere specialisten wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Young Professionals.

Jouw toekomst

Hoor jij bij de beste studenten van jouw opleiding en wil je samen met ervaren professionals het verschil maken bij onze meest ambitieuze opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.