Onze professionals aan het woord

Locus People is samenwerken

Bij Locus People geloven we dat ambitie één van de grootste drijfveren is voor de mens. Dat geldt voor onze consultants maar ook voor jou als professional. Ambitie is voor iedereen anders en iedereen heeft andere doelen binnen zijn of haar carrière. Wij halen energie uit het achterhalen van deze ambitie. Zo kunnen wij de juiste verbinding maken tussen jou als professional en onze opdrachtgevers.

Wij staan volledig achter onze werkwijze en hier kunnen we eindeloos met enthousiasme over vertellen. Dat wij dit zelf graag doen, is duidelijk. Daarom is het veel interessanter om ervaringen van onze Locus professionals te lezen. Zij hebben allemaal een ander verhaal en dus ook andere ambities. Hier spelen wij bij Locus People op in.

Lees hier de ervaringen van professionals en ontdek zo hoe het is om te werken voor Locus People.

Onze succesverhalen

De behoefte aan promotie

Coen besloot aan het begin van dit jaar een nieuwe baan te gaan zoeken, aangezien hij zich realiseerde dat hij zijn ambities bij zijn huidige werknemer niet kon waarmaken. In die periode wordt hij benaderd door Ruud, Accountmanager bij Locus People.

Een baan met meer ontwikkelingsruimte

Robbie is inmiddels anderhalf jaar werkzaam als omgevingsmanager bij De Klerk Werkendam. Voordat hij hier begon was het bij zijn vorige baan al aan het kriebelen: hij zocht meer ruimte om zich te ontwikkelen.

Een snelle overgang naar een nieuwe baan

In 2018 realiseert Timo dat hij niet op zijn plek zit bij zijn huidige werkgever en dat hij vooral toe is aan een nieuwe werkomgeving. Onze accountmanager, Bjorn van den Ouweland, merkte zijn profiel op en contacteerde hem via LinkedIn om samen een nieuwe uitdaging voor hem te vinden.

De behoefte aan meer uitdaging

Begin 2018 wordt het voor Kees duidelijk dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Hij heeft naar zijn mening alles uit zijn baan gehaald en is klaar voor een nieuwe stap. Bovendien vindt er een reorganisatie plaats binnen het bedrijf waar hij werkzaam is. Hij besluit daarom zijn CV op LinkedIn te plaatsen, die meteen wordt opgemerkt door Bjorn van den Ouweland, accountmanager bij Locus People.

Hetzelfde werk in een nieuwe omgeving

In 2017 wordt Ronald min of meer gedwongen om een nieuwe baan te zoeken. Door een reorganisatie kan hij niet blijven op zijn toenmalige werkplek. Hij besluit daarom zelf zijn CV op verschillende websites te plaatsen en zorgt voor een beter zichtbaar LinkedIn profiel. Dit werd opgemerkt door Tjerk Bakker, accountmanager bij Locus People.

Als vrouw werken in de techniek

Marian is nu ongeveer 9 maanden actief als werkvoorbereider bij Gebroeders van Leeuwen. Een bedrijf wat zich specialiseert in boortechnieken. Zij is hier onder anderen verantwoordelijk voor het voorbereiden van het werk, zoals aan het aanvragen van de Klic bij het Kadaster, voor de ligging van kabels en leidingen en het verzorgen en invullen van rapportages. Niet de meest voor de hand liggende plek voor een vrouw om te werken maar voor Marian de perfecte match.

Met spoed op zoek naar een nieuwe baan

Annemarie was met veel plezier aan het werk als boekhoudkundig medewerker tot in 2017 de crisis, naast veel klanten, ook de organisatie zelf raakte. Annemarie was helaas één van de ongelukkige die een nieuwe baan moest zoeken. “Wat nu? was het eerste wat in mij opkwam”. Ze ondernam zelf de nodige stappen en kwam zo in contact met Simon, accountmanager bij Locus People.