Onze professionals aan het woord

Locus People is samenwerken

Bij Locus People geloven we dat ambitie één van de grootste drijfveren is voor de mens. Dat geldt voor onze consultants maar ook voor jou als professional. Ambitie is voor iedereen anders en iedereen heeft andere doelen binnen zijn of haar carrière. Wij halen energie uit het achterhalen van deze ambitie. Zo kunnen wij de juiste verbinding maken tussen jou als professional en onze opdrachtgevers.

Wij staan volledig achter onze werkwijze en hier kunnen we eindeloos met enthousiasme over vertellen. Dat wij dit zelf graag doen, is duidelijk. Daarom is het veel interessanter om ervaringen van onze Locus professionals te lezen. Zij hebben allemaal een ander verhaal en dus ook andere ambities. Hier spelen wij bij Locus People op in.

Lees hier de ervaringen van professionals en ontdek zo hoe het is om te werken voor Locus People.

Onze succesverhalen

Afgestudeerd, en dan?

Lotte studeerde in 2017 af als Master in Architecture, Urbanism & Building Sciences aan de TU Delft, maar wist al snel dat zij geen architect wilde worden. Welke andere opties er waren wist zij nog niet. Lotte kwam via een andere organisatie samen met een mede-afgestudeerde terecht in een sollicitatieprocedure voor een traineeship waar uiteindelijk niks uit kwam. Daarna kwam haar  medekandidaat al snel aan een baan . “Ik dacht echt: hoe heb je dat zo snel gedaan? Uiteindelijk wees zij mij op Locus People” vertelt Lotte.

Hetzelfde werk in een nieuwe omgeving

In 2017 wordt Ronald min of meer gedwongen om een nieuwe baan te zoeken. Door een reorganisatie kan hij niet blijven op zijn toenmalige werkplek. Hij besluit daarom zelf zijn CV op verschillende websites te plaatsen en zorgt voor een beter zichtbaar LinkedIn profiel. Dit werd opgemerkt door Tjerk Bakker, accountmanager bij Locus People.

Als vrouw werken in de techniek

Marian is nu ongeveer 9 maanden actief als werkvoorbereider bij Gebroeders van Leeuwen. Een bedrijf wat zich specialiseert in boortechnieken. Zij is hier onder anderen verantwoordelijk voor het voorbereiden van het werk, zoals aan het aanvragen van de Klic bij het Kadaster, voor de ligging van kabels en leidingen en het verzorgen en invullen van rapportages. Niet de meest voor de hand liggende plek voor een vrouw om te werken maar voor Marian de perfecte match.

Met spoed op zoek naar een nieuwe baan

Annemarie was met veel plezier aan het werk als boekhoudkundig medewerker tot in 2017 de crisis, naast veel klanten, ook de organisatie zelf raakte. Annemarie was helaas één van de ongelukkige die een nieuwe baan moest zoeken. “Wat nu? was het eerste wat in mij opkwam”. Ze ondernam zelf de nodige stappen en kwam zo in contact met Simon, accountmanager bij Locus People.

WhatsApp met ons!