Onze opdrachtgevers aan het woord

Locus People is samenwerken

Bij Locus People geloven we dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor u als opdrachtgever maar ook voor onze consultants. Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Dat wij achter onze dienstverlening staan en hier met een eindeloos enthousiasme over kunnen blijven vertellen, dat mag duidelijk zijn. Veel interessanter zijn de ervaringen van onze partners.

Lees hier de ervaringen van bedrijven uit uw branche en ontdek hoe het is om te werken met Locus People.

Onze succesverhalen

Een sterk groeiend bedrijf vraagt om de juiste specialisten

Door het succes van Essity en meerdere overnames blijft het bedrijf groeien, waarbij het aantal vacatures binnen het bedrijf ook groeit. Inmiddels heeft Essity via Locus People al vier van deze vacatures kunnen vervullen. Jeff, contactpersoon bij Locus People, beschrijft Essity als een prachtige klant waar mensen doorgaans lang blijven werken, veel opleiding aangeboden krijgen en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Lees meer…

Een groeiend bedrijf dat gebruik maakt van een groot, specialistisch  netwerk

Drie jaar geleden begon Rosella Krot een ingenieursbureau gericht op geotechniek, Dutch Tunnel Engineering (DTE). Voor elk geotechnisch vraagstuk heeft DTE een oplossing. Het bedrijf groeit door en er komen nieuwe werknemers bij. De zoektocht naar goede specialisten kan soms lastig zijn, want waar moet je beginnen?

Lees meer…

Een duurzame innovatie vraagt om extra specialisten

Sinds 2018 heeft Attero binnen de afvalenergiecentrale in Moerdijk een eigen stoomturbine. Dit is een duurzame innovatie die groene elektriciteit produceert. Loes de Vetten, HR adviseur bij Attero vertelt: “met de komst van deze stoomturbine was er meer behoefte aan mankracht, met name op onderhoudsvlak.” Door interne verschuivingen en verloop, ontstonden er in korte tijd meerdere vacatures binnen één afdeling.

Lees meer…