Werken bij locus people

Locus People Groeit

Wij bij Locus People werken graag voor jou maar we groeien zelf ook. Inmiddels hebben we een team van enthousiaste en ambitieuze mensen en we nemen regelmatig nieuwe mensen aan!

Vanuit onze vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Breda, Utrecht, Zwolle en Groningen werken wij er aan om elke keer weer de perfecte verbinding te maken tussen de beste professionals en de meest ambitieuze bedrijven maar ook als je ons team komt versterken werkt Locus People voor jou!

Met dezelfde passie en energie waarmee wij onze professionals aan hun droombaan helpen, begeleiden wij namelijk ook elkaar. Op welke vestiging en in welke functie je bij Locus People ook aan de slag gaat, je komt altijd terecht in een gespecialiseerd team van professionals die jou meenemen in hun enthousiasme.

Meer dan alleen werk

Wij helpen jou ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Daarom wordt je bij Locus People onderdeel van een team waar je vanaf dag één de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden krijgt. Daarnaast wordt je ondersteund om deze succesvol aan te pakken.

Maar werken bij Locus People is niet alleen maar serieus. Er is ook tijd voor ontspanning en we beginnen het weekend altijd goed met elke vrijdagmiddag een borrel.

Maar we gaan ook samen op pad want er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan tijdens onze Locus People events. Zoals een weekend weg, lekker barbecueën of elkaar onder vuur nemen tijdens het paintballen.

De basis van elke succesvolle samenwerking is vertrouwen, en vertrouwen bouw je op door elkaar echt te leren kennen! Dat is hoe wij bij Locus People werken met onze professionals, bedrijven en met elkaar.

Jouw groei

Bij Locus People doe je kennis en ervaring op zodat jij uiteindelijk ook één van de collega’s wordt die anderen helpt bij hun vragen. Locus People is een jonge organisatie die volop in beweging is. Onze teams, verspreid over de verschillende vestigingen, blijven groeien. Dat niet alleen: we openen ook nieuwe vestigingen waar jij misschien wel leiding kan geven of wordt jij degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt?

Locus Traineeship

Hoor jij bij de beste afgestudeerde van jouw opleiding, ben je ambitieus en wil je samen met ons het verschil maken voor onze professionals en opdrachtgevers, dan hebben wij dé mogelijkheid voor jou!

Tijdens ons Locus People Traineeship ontwikkel jij je, met een zorgvuldig geselecteerde groep mede-trainees, in twee jaar tot een consultant die overal het juiste antwoord op heeft of dit antwoord weet te vinden. Meer informatie over ons Locus Traineeship vind je hier.

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Groeien als professional komt voort uit ambitie, verantwoordelijkheid en ‘gewoon doen!’. Maar dan wel met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom krijg je bij Locus People al meteen wanneer je begint, diverse externe en interne trainingen van de beste experts in hun vakgebied.

“De groei van een individu op alle vlakken, versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.”

Leren doe je van anderen en daarom helpen we elkaar bij Locus People, iedereen op zijn eigen manier. Bovendien krijg je bij Locus People altijd de begeleiding van een ervaren professional in jouw vakgebied.

Ons Team

Benieuwd uit welke mensen ons team bestaat? Wij stellen ons graag aan je voor. Neem gerust contact op met een van onze collega’s en wij maken samen elkaars ambities waar.

WhatsApp met ons!