Werken bij locus people

Locus People Groeit

Bij Locus People groeien onze medewerkers elke dag een beetje verder. Maar Locus People zelf groeit ook, we hebben inmiddels een team van 30 jonge en ambitieuze mensen en we nemen regelmatig nieuwe mensen aan!

Vanuit onze vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Delft, Utrecht en Groningen werken wij er aan om elke keer weer de perfecte verbinding te maken tussen de beste professionals en de meest ambitieuze bedrijven. Maar ook als je ons team komt versterken werkt Locus People voor jou!

Met dezelfde passie en energie waarmee wij onze professionals aan hun droombaan helpen, begeleiden wij namelijk ook elkaar. Op welke vestiging en in welke functie je bij Locus People ook aan de slag gaat, je komt altijd terecht in een gespecialiseerd team van jonge professionals die jou meenemen in hun enthousiasme.

Meer dan alleen werk

De arbeidsmarkt is een dynamische omgeving, daar moet je op kunnen inspelen, wij helpen jou ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Als onderdeel van het team krijg je vanaf dag één de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden én de ondersteuning om deze succesvol aan te pakken.

Maar werken bij Locus People is niet alleen maar serieus. Wij weten als geen ander dat voor focus op je werk ook ontspanning nodig is. Daarom kan je dagelijks lekker even ongenuanceerd je mening geven tijdens onze heerlijke lunch. We beginnen het weekend vrijdag goed tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Maar we gaan ook samen op pad, want er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan tijdens onze Locus People events: een weekend met z’n allen weg, lekker BBQ’en of elkaar onder vuur nemen tijdens het paintballen.

De basis van elke succesvolle samenwerking is vertrouwen, en vertrouwen bouw je op door elkaar echt te leren kennen! Dat is hoe wij bij Locus People werken met onze professionals, bedrijven en met elkaar.

Jouw groei

Met de kennis en vaardigheden die je op doet bij Locus People, word jij uiteindelijk ook één van de collega’s die anderen helpt bij hun vragen. En met jouw ontwikkeling komen ook nieuwe kansen, je hoeft ze alleen maar aan te grijpen. Locus People is een jonge organisatie die volop in beweging is. Onze teams in de bestaande vestigingen groeien, maar we openen ook nieuwe vestigingen en misschien ben jij wel degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt.

Locus Traineeship

Hoor jij bij de beste afgestudeerde van jouw opleiding, ben je eindeloos ambitieus en wil je samen met ons het verschil maken voor onze professionals en opdrachtgevers, dan hebben wij dé mogelijkheid voor jou!

Tijdens ons Locus People Traineeship ontwikkel jij je, met een zorgvuldig geselecteerde groep mede-trainees, in twee jaar tot een consultant die overal het juiste antwoord op heeft of dit antwoord weet te vinden. Meer informatie over ons Locus Traineeship vind je hier.

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Groeien als professional komt voort uit ambitie, verantwoordelijkheid en ‘gewoon doen!’. Maar dan wel met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom krijg je bij Locus People al meteen wanneer je begint, diverse externe en interne trainingen van de beste experts in hun vakgebied.

“De groei van een individu op alle vlakken, versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.”

Leren doe je van anderen en daarom helpen we elkaar bij Locus People, iedereen op zijn eigen manier. Bovendien krijg je bij Locus People altijd de begeleiding van een ervaren professional in jouw vakgebied.

Ons Team

Benieuwd uit welke mensen ons team bestaat? Wij staan voor persoonlijk contact en daarom stellen we ons graag aan je voor. Neem gerust contact op met een van onze collega’s en wij maken samen elkaars ambities waar.