Help jij mee om talent en bedrijf te verbinden?

Kom werken bij Locus People

Stap in de wereld van recruitment

Bij Locus People geven we samen vorm aan de recruitmentwereld. Iedereen wil een baan die bij hem of haar past, in een bedrijf waar je je verder kan ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons te ontwikkelen, te bouwen, te verbinden en te maken. Draag bij aan vernieuwing en verandering, ontdek de mogelijkheden bij Locus People.

Help Nederland groeien in de Techniek

Bij Locus People ben je een belangrijke spil in het de verbinden van de techniek industrie. Op die manier help je niet alleen de kandidaat, maar ook het bedrijf en zelfs Nederland verder. Je draagt bij aan een sterkere economie en een betere toekomst voor ons allemaal.

Accountmanager

Het succes van een organisatie begint met het vinden van de juiste mensen.

Organisaties groeien door het juiste personeel, en als accountmanager ben jij het sleutelcontact voor bedrijven die personeel nodig hebben. Klanttevredenheid en klantenbinding zijn essentieel, en dit bereiken we met effectief accountmanagement.

Meer informatie

Salesmanager

Help anderen om tot hun eigen succes te komen.

Als salesmanager bij Locus People ben je verantwoordelijk voor het behalen van de managementdoelstellingen, het leiden van het sales team en het rapporteren van salesprestaties aan het management.

Meer informatie

Corporate Recruiter

Een organisatie is niets zonder het juiste personeel.

Als corporate recruiter bij Locus People ben je verantwoordelijk voor het vinden, screenen en aantrekken van geschikte kandidaten, in nauwe samenwerking met het management om de groei van het bedrijf te waarborgen.

Meer informatie

Administratief Medewerker

De schakel tussen werknemers en de organisatie.

Bij Locus People biedt een functie als administratief medewerker veel diversiteit. Je kunt je richten op HR, salarisadministratie of managementondersteuning, afhankelijk van je rol. Ongeacht je specialisatie is jouw werk cruciaal voor de organisatie, want zonder administratieve medewerkers kan een organisatie niet functioneren.

Meer informatie

Overige Banen

We hebben nog veel meer banen bij Locus People

Ontdek diverse functies bij Locus People, van IT en Finance tot Marketing. Bekijk onze vacatures en vind jouw ideale baan in onze snelgroeiende organisatie. Hier krijg je de kans om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Bekijk Vacatures

Locus People is meer dan werk

Bij Locus People helpen we jou groeien vanaf dag één. Je krijgt verantwoordelijkheid voor je werk en de ondersteuning om succesvol te zijn. Naast serieuze inzet is er tijd voor ontspanning, met wekelijkse vrijdagmiddagborrels en teamevents zoals weekenduitjes, barbecues en paintballen. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking met professionals, bedrijven en binnen ons team. We leren elkaar echt kennen, want dat is hoe we bij Locus People werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Groeien als professional komt voort uit ambitie, verantwoordelijkheid en ‘gewoon doen!’. Maar dan wel met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom krijg je bij Locus People al meteen wanneer je begint, diverse externe en interne trainingen van de beste experts in hun vakgebied.

Leren doe je van anderen en daarom helpen we elkaar bij Locus People, iedereen op zijn eigen manier. Bovendien krijg je bij Locus People altijd de begeleiding van een ervaren professional in jouw vakgebied.

Waarom werken bij Locus People?

Nog niet zeker of je wil starten bij Locus People. Er zijn veel redenen waarom werken bij Locus People geweldig is. Hier zijn 10 redenen:

  1. Je draagt bij aan de ontwikkeling van Nederland
  2. We zijn een dynamisch bedrijf
  3. Er is altijd ruimte voor jouw ideeën en inbreng
  4. We stimuleren je om je verder te ontwikkelen
  5. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  6. We werken hard
  7. Je komt terecht in een hecht team waar iedereen voor elkaar klaarstaat
  8. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
  9. Je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden
  10. Je werkt aan de toekomst van recruitment

Kom werken bij Locus People

Bekijk Vacatures