Help jij mee om talent en bedrijf te verbinden?

Kom werken bij Locus People

Stap in de wereld van recruitment

Bij LocusPeople geven we samen vorm aan de recruitmentwereld. Iedereen wil een baan die bij hem of haar past, in een bedrijf waar je je verder kan ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons te ontwikkelen, te bouwen, te verbinden en te maken. Draag bij aan vernieuwing en verandering, ontdek de mogelijkheden bij Locus People.

Help Nederland groeien in de Techniek

Bij Locus People ben je een belangrijke spil in het de verbinden van de techniek industrie. Op die manier help je niet alleen de kandidaat, maar ook het bedrijf en zelfs Nederland verder. Je draagt bij aan een sterkere economie en een betere toekomst voor ons allemaal.

Account Manager

Accountmanager

Het succes van een organisatie begint met het vinden van de juiste mensen.

Organisaties helpen aan het juiste personeel zorgen ervoor dat organisaties groeien. Zonder personeel houden organisaties op met bestaan. Als accountmanager ben jij het aanspreekpunt voor bedrijven die personeel zoeken. Het is van groot belang om ervoor te zorgen dat de organisaties tevreden zijn en je de klantenbinding versterkt. Dit doen we onder andere door een goede accountmanagement.

Meer informatie

Salesmanager

Help anderen om tot hun eigen succes te komen.

Als salesmanager ben je verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van Locus People. Dit betekent dat je erop toeziet dat de doelstellingen die zijn vastgesteld door het management worden behaald. Je bent ook verantwoordelijk voor het aansturen van de salesmedewerkers en het geven van feedback aan het management over de salesprestaties.

Meer informatie

Accountmanager
Administratief Medewerker

Corporate Recruiter

Een organisatie is niets zonder het juiste personeel.

Als corporate recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuw talent voor Locus People. Je doet dit door geschikte kandidaten te vinden en te screenen, en door contact te leggen met potentiële kandidaten. Je werkt nauw samen met het management om ervoor te zorgen dat we de juiste mensen aannemen die bijdragen aan de groei van Locus People.

Meer informatie

Administratief Medewerker

De schakel tussen werknemers en de organisatie.

Als administratief medewerker kan je alle kanten op bij Locus People. Je kan je richten op HR, salarisadministratie of managementondersteuning. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de functie die je uitvoert. Wat je werk altijd gemeen heeft, is dat het belangrijk is voor de organisatie. Zonder administratief medewerkers kan een organisatie niet draaien.

Meer informatie

Redenen waarom recruitment zo'n geweldig beroep is
Andere banen

Overige Banen

We hebben nog veel meer banen bij Locus People

Naast de drie hoofd functies die je bij ons kunt vervullen, zijn er nog een aantal andere functies die je bij Locus People kunt vervullen. Of jou expertise ligt in IT, Finance, of Marketing. Bekijk onze vacatures en wellicht hebben wij een leuke baan voor je klaarstaan. Kom werken in een snelgroeiende organisatie waar je je verder kan ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Bekijk Vacatures

Locus People is meer dan werk

Wij helpen jou ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Daarom wordt je bij Locus People onderdeel van een team waar je vanaf dag één de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden krijgt. Daarnaast wordt je ondersteund om deze succesvol aan te pakken.

Maar werken bij Locus People is niet alleen maar serieus. Er is ook tijd voor ontspanning en we beginnen het weekend altijd goed met elke vrijdagmiddag een borrel.

Maar we gaan ook samen op pad want er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan tijdens onze Locus People events. Zoals een weekend weg, lekker barbecueën of elkaar onder vuur nemen tijdens het paintballen.

De basis van elke succesvolle samenwerking is vertrouwen, en vertrouwen bouw je op door elkaar echt te leren kennen! Dat is hoe wij bij Locus People werken met onze professionals, bedrijven en met elkaar.

De-week-van-Locus-People

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Groeien als professional komt voort uit ambitie, verantwoordelijkheid en ‘gewoon doen!’. Maar dan wel met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom krijg je bij Locus People al meteen wanneer je begint, diverse externe en interne trainingen van de beste experts in hun vakgebied.

“De groei van een individu op alle vlakken, versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.”

Leren doe je van anderen en daarom helpen we elkaar bij Locus People, iedereen op zijn eigen manier. Bovendien krijg je bij Locus People altijd de begeleiding van een ervaren professional in jouw vakgebied.

Waarom werken bij Locus People?

Nog niet zeker of je wil starten bij Locus People. Er zijn veel redenen waarom werken bij Locus People geweldig is. Hier zijn 10 redenen:

  1. Je draagt bij aan de ontwikkeling van Nederland
  2. We zijn een jong en dynamisch bedrijf
  3. Er is altijd ruimte voor jouw ideeën en inbreng
  4. We stimuleren je om je verder te ontwikkelen
  5. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  6. We werken hard, maar er is ook altijd tijd voor fun
  7. Je komt terecht in een hecht team waar iedereen voor elkaar klaarstaat
  8. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
  9. Je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden
  10. Je werkt aan de toekomst van recruitment

Kom werken bij Locus People

Bekijk Vacatures