Interne Vacatures

Locus People

Innovatie door techniek is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Stilstand is achteruitgang en bovendien een gemiste kans. Wil jij bedrijven helpen ontwikkelen?

Als accountmanager bij Locus People koppel jij de beste technische specialisten aan toonaangevende opdrachtgevers binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Jij zorgt ervoor dat belangrijke technische vacatures worden ingevuld door de juiste professionals. Jij geeft bedrijven advies en zorgt indirect voor een innovatief Nederland. Samen met de office afdeling help jij mensen aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Krijg je energie van dingen regelen en voel je goed aan wat mensen nodig hebben? Dan ben je bij Locus People aan het juiste adres. Laat je sales hart spreken en kom werken bij Locus People!

Solliciteer via de vacatures in het overzicht hieronder of stuur ons direct een open sollicitatie.

Onze vacatures

Locus People Groeit

Wij bij Locus People werken graag voor jou maar we groeien zelf ook. Inmiddels hebben we een team van enthousiaste en ambitieuze mensen en we nemen regelmatig nieuwe mensen aan!

Vanuit onze vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Breda, Utrecht en Groningen werken wij er aan om elke keer weer de perfecte verbinding te maken tussen de beste professionals en de meest ambitieuze bedrijven maar ook als je ons team komt versterken werkt Locus People voor jou!

Met dezelfde passie en energie waarmee wij onze professionals aan hun droombaan helpen, begeleiden wij namelijk ook elkaar. Op welke vestiging en in welke functie je bij Locus People ook aan de slag gaat, je komt altijd terecht in een gespecialiseerd team van professionals die jou meenemen in hun enthousiasme.

Meer dan alleen werk

Wij helpen jou ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Daarom wordt je bij Locus People onderdeel van een team waar je vanaf dag één de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden krijgt. Daarnaast wordt je ondersteund om deze succesvol aan te pakken.

Maar werken bij Locus People is niet alleen maar serieus. Er is ook tijd voor ontspanning en we beginnen het weekend altijd goed met elke vrijdagmiddag een borrel.

Maar we gaan ook samen op pad want er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan tijdens onze Locus People events. Zoals een weekend weg, lekker barbecueën of elkaar onder vuur nemen tijdens het paintballen.

De basis van elke succesvolle samenwerking is vertrouwen, en vertrouwen bouw je op door elkaar echt te leren kennen! Dat is hoe wij bij Locus People werken met onze professionals, bedrijven en met elkaar.

De vacature voor jou

Door het inzetten van ons brede, professionele netwerk vinden wij onze vacatures. Heb je jouw nieuwe uitdaging gevonden tussen onze vacatures? Reageer meteen via het formulier op de website. Zit er op dit moment nog niets voor je tussen?
Stuur dan een open sollicitatie.

Onze kennismaking

Om jou goed te ondersteunen en te begeleiden naar jouw droombaan, willen we je eerst leren kennen. Op ons kantoor gaan we samen het gesprek aan. Geen sollicitatie, gewoon kennismaken met een kop koffie. Wat zijn jouw ambities, waar word je gelukkig van en waar ben je goed in? Dat zijn vragen die we bespreken maar we hebben het ook over ons: waar kunnen we je helpen en wat kan je van ons verwachten?

Jouw intro

Wanneer we elkaar beter hebben leren kennen en we jouw wensen goed in beeld hebben, kunnen we je bij de juiste opdrachtgevers voorstellen. Zo gaan we op zoek naar de juiste ‘match’.

Jouw sollicitatie

De opdrachtgever wil jou ook leren kennen, jij wordt tenslotte de nieuwste aanwinst binnen hun team. We bereiden samen je sollicitatiegesprek voor: wat vindt de opdrachtgever belangrijk, wat wil je zelf nog graag weten over het bedrijf, met wie heb je straks het gesprek? Wij zullen er alles aan doen om je te helpen zodat je zelfverzekerd het gesprek aan gaat.

Locus People werkt voor jou

Vind jij de opdrachtgever net zo leuk als zij jou? Gefeliciteerd!
Wij maken de details in orde en jij kan zo snel mogelijk aan de slag bij je nieuwe baan.

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, als professional ben je nooit uitgeleerd. Bij Locus People begrijpen we dat als geen ander, daarom bieden wij jou als collega alle ruimte om je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Groeien als professional komt voort uit ambitie, verantwoordelijkheid en ‘gewoon doen!’. Maar dan wel met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom krijg je bij Locus People al meteen wanneer je begint, diverse externe en interne trainingen van de beste experts in hun vakgebied.

Leren doe je van anderen en daarom helpen we elkaar bij Locus People, iedereen op zijn eigen manier. Bovendien krijg je bij Locus People altijd de begeleiding van een ervaren professional in jouw vakgebied.

Ons team

Benieuwd uit welke mensen ons team bestaat? Wij stellen ons graag aan je voor. Neem gerust contact op met een van onze collega’s en wij maken samen elkaars ambities waar.

Jouw groei

Bij Locus People doe je kennis en ervaring op zodat jij uiteindelijk ook één van de collega’s wordt die anderen helpt bij hun vragen. Locus People is een jonge organisatie die volop in beweging is. Onze teams, verspreid over de verschillende vestigingen, blijven groeien. Dat niet alleen: we openen ook nieuwe vestigingen waar jij misschien wel leiding kan geven of wordt jij degene die onze dienstverlening naar een heel ander vakgebied doortrekt?