Gecertificeerd partner

Locus People Engineering B.V. staat voor kwaliteit

Locus People Engineering B.V., gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, staat voor u klaar om u te voorzien van gekwalificeerde professionals. Onze certificeringen zorgen ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste wet- en regelgeving, zodat we u zowel nu als in de toekomst snel en deskundig kunnen bijstaan.

Wilt u meer te weten komen over de certificeringen van Locus People Engineering B.V. in Hendrik-Ido-Ambacht? Hieronder vindt u uitleg over de verschillende certificaten, of u kunt contact opnemen met onze vestiging in de buurt voor meer informatie.

Onze Certificaten

SNA keurmerk

Locus People Engineering B.V., gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, is gecertificeerd met het SNA-keurmerk, ook bekend als de NEN 4400-1 norm. Dit keurmerk is ontworpen om de risico’s voor bedrijven die arbeidskrachten inhuren en opdrachtgevers van werk te minimaliseren. Volgens de huidige wetgeving kunnen deze partijen aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen met betrekking tot arbeid die niet zijn nagekomen door de uitlener of (onder)aannemer. Onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over een G-Rekening, waardoor uw belangen beschermd zijn tegen aansprakelijkheid. Met Locus People Engineering B.V. in Hendrik-Ido-Ambacht kiest u voor een betrouwbare partner.

VCU keurmerk

VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Onze vestiging van Locus People Engineering B.V. in Hendrik-Ido-Ambacht is VCU-gecertificeerd en zet zich proactief in om de veiligheid en gezondheid van professionals te waarborgen. Dit betekent dat we, in samenwerking met onze opdrachtgevers, grondig onderzoeken in welke potentieel risicovolle situaties professionals kunnen werken en hoe we hier adequaat op kunnen reageren.

Erkend leerbedrijf

Locus People is tevens een erkend leerbedrijf. Het opleiden van studenten en hen vertrouwd maken met de arbeidsmarkt is voor ons niet alleen een maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook een geweldige manier om leergierige en gemotiveerde studenten een kans te geven op een mogelijke nieuwe baan. Dit zorgt voor een positieve dynamiek waarbij ervaring en een frisse kijk op het werk samenkomen.