Gecertificeerd partner

Locus People staat voor kwaliteit

Locus People verzorgt uw vraag naar gekwalificeerde professionals. Onze certificeringen borgen het bijhouden van werkprocessen in wet en regelgeving zodat we u nu, maar ook in de toekomst snel, passend en vakkundig kunnen adviseren.

Wilt u meer weten over de certificeringen die Locus People behaald heeft? Bekijk hieronder de uitleg over de betreffende certificaten of neem contact op met een vestiging in de buurt.

Onze Certificaten

SNA keurmerk

Locus People Engineering heeft het SNA-keurmerk te weten de NEN 4400-1 norm. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving kunnen deze partijen aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Locus People heeft de beschikking over een G-Rekening zodat u als partij geborgd wordt tegen aansprakelijkheid. U kiest dus met Locus People voor een betrouwbare partner.

VCU keurmerk

VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Locus People is VCU gecertificeerd en handelt preventief om de veiligheid en gezondheid van professionals te waarborgen. Dit houdt in dat Locus People samen met opdrachtgevers nagaat in welke mogelijke risicovolle situaties professionals werkzaam kunnen zijn en hoe daar naar te handelen.

WhatsApp met ons!