Op zoek naar technisch personeel?

Locus People voor de Techniek

Bent u op zoek naar de juiste medewerker in de techniek om uw team te komen versterken?

Dat is mooi, want wij spreken dagelijks de beste en meest ambitieuze studenten, net afgestudeerden, young professionals, professionals en zelfstandigen met een technische achtergrond.

Wij weten dat iedere bemiddeling anders is en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een tekenaar in het MKB of een werkvoorbereider bij de grootste partijen in Nederland. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen.

Locus People werkt voor jou

Bij Locus People vinden wij de juiste professional die past in uw team, want wij weten als geen ander dat het niet alleen gaat om de juiste vaardigheden. Onze consultants hebben kennis van uw branche om samen met u te kunnen sparren over de juiste versterking van uw organisatie. Daarnaast weten onze consultants precies hoe het er voor staat met de beste professionals binnen het vakgebied waar u naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat uw team de versterking krijgt waar u naar op zoek bent.

Samen aan de slag

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren: Bouw- en Civiele techniek en Werktuigbouwkunde & Installatietechniek. Neem direct contact met ons op, of vindt zelf de consultant die u het best van dienst kan zijn.

Direct een aanvraag indienen

Wilt u direct een aanvraag indienen? Dat kan ook!
Hieronder vindt u een overzicht van de meest gevraagde functies door onze partners in de techniek.

Een aanvraag voor deze specifieke functies kunt u doen door op de link te klikken. Het is niet voor niets dat wij samenwerken met de mooiste partijen!

Civiele techniek

Engineering & Industry

technisch personeel-tekenaar

Professionals op het gebied van technisch ontwerpen, het uitwerken van bestekken, maken van werktekeningen maar ook 3D-visualisaties. Om dit te realiseren hebben onze tekenaars kennis van de ontwerppakketten MX, AutoCAD 2D/3D of Civil 3D.

technisch personeel-eeni technician

Verantwoordelijke, technische deskundigen die een breed takenpakket op zich nemen. Onze deskundigen richten zich vooral op het onderhouden en inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties waarbij veiligheid en kwaliteit nooit uit het oog wordt verloren.

technisch personeel-calculator

Efficiƫnte kostendeskundigen die aan de hand van het bestek of ontwerp nauwkeurige kostenanalyses maken. Een calculator is tevens ook inzetbaar in de Tenderfase om zo een scherpe aanbieding aan te leveren bij de opdrachtgever.

technisch personeel-proce operator

De professionals achter de machines die zorgvuldig alle stappen binnen een technisch proces controleren en zo zorgen voor een goed eindproduct. Onze procesoperators hebben inzicht in techniek, chemie maar vooral ook veiligheid.

technisch personeel-werkvoorbereider

Professionals die zorgdragen voor een heldere overdracht naar de uitvoering. Onze werkvoorbereiders nemen verantwoordelijkheid voor het in kaart brengen van alle consequenties van een project en kunnen vervolgens de juiste planning opstellen of aanpassen.

technisch personeel-engineer wtb

Professionele technici die de vertaling van klant specifieke eisen om kunnen zetten naar een functioneel ontwerp en projectplanning. Binnen een projectteam nemen onze engineers een prominente rol op zich waarin zij helder communiceren met verschillende partijen.