Ik ben Young Professional

Locus People werkt voor jou

Bij Locus People geloven we in de kracht van ambitie, zowel bij jou als young professional als bij onze consultants. We vinden voldoening in het verbinden van toptalent met ambitieuze bedrijven.

Elke bemiddeling is uniek, en elke plaatsing is afgestemd op jouw behoeften. Locus People staat voor kwaliteit, of je nu aan het begin van je financiële carrière staat of een ervaren technicus bent. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, en we nemen beslissingen altijd in overleg met jou.

We werken in verschillende vakgebieden en begrijpen de markt goed. Onze consultants worden regelmatig bijgeschoold om up-to-date te blijven in jouw vakgebied. Zo zorgen we ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt, begrijpt wat je doet en jouw doelen begrijpt.

Waar kiest iemand met jouw ambities voor?

Locus People helpt jou als young professional deze vraag te beantwoorden. Wij begrijpen de impact van de juiste baan in jouw carrière. Kiezen voor werk waar je gelukkig van wordt en werken voor datgene wat er voor jou toe doet. Dat willen we samen met jou bereiken.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en Locus People schept orde in deze chaos. Daarvoor kijken we samen naar jouw invulling van begrippen als ambities, succes en geluk. Wil je bijvoorbeeld werken binnen de grootste organisaties van Nederland, jezelf verder ontwikkelen binnen het MKB, sparen voor een wereldreis of eerst maar eens financieel stappen maken? Wij helpen je graag aan de juiste baan die ervoor zorgt dat je jouw doel kunt behalen.

Jezelf ontwikkelen bij onze partners

Bij Locus People geloven we dat de juiste baan op het juiste moment je gelukkig maakt. Daarom helpen we young professionals niet alleen met hun volgende carrièrestap, maar ook met hun langetermijnontwikkeling.

Onze consultants kennen jouw vakgebied en kunnen je goed adviseren. Met Locus People krijg je kansen voor uitdagende opdrachten, of je nu een beginner, een medior professional, of een trainee bent.

Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek bij het juiste bedrijf is, en we helpen je daar te komen. Onze opdrachtgevers profiteren ook, omdat ze via jou toegang krijgen tot de nieuwste kennis in jouw expertisegebied.

Onze Young Professionals

Ben je benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn en welke andere professionals wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Young Professionals.

Jouw ontwikkeling

Bij Locus People krijg je als young professional alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Want hoeveel ervaring je ook hebt, je bent nooit uitgeleerd. We begeleiden je in je groei als professional en als persoon.

De persoonlijke begeleiding van onze consultants helpt je het beste uit jezelf te halen. Daarnaast krijg je, naast je dagelijkse werkzaamheden, alle mogelijkheden om je vakinhoudelijke vaardigheden en ‘soft skills’ verder te ontwikkelen door cursussen, trainingen en volledige opleidingen.

Zet zelf de volgende stap

Wil jij bij de beste binnen jouw vakgebied horen en wil je samen met ervaren professionals het verschil maken bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.