Ik ben Young Professional

Waar kiest iemand met jouw ambities voor?

Locus People helpt jou als young professional deze vraag te beantwoorden. Wij begrijpen de impact van de juiste baan in jouw carrière. Kiezen voor werk waar je gelukkig van wordt en werken voor datgene wat er voor jou toe doet. Dat willen we samen met jou bereiken.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en Locus People schept orde in deze chaos. Daarvoor kijken we samen naar jouw invulling van begrippen als ambities, succes en geluk. Wil je bijvoorbeeld werken binnen de grootste organisaties van Nederland, jezelf verder ontwikkelen binnen het MKB, sparen voor een wereldreis of eerst maar eens financieel stappen maken? Wij helpen je graag aan de juiste baan die ervoor zorgt dat je jouw doel kunt behalen.

“Samen met jou vinden we bij Locus People de omgeving waar jij de ruimte krijgt om je persoonlijke doelen te halen.”

Jouw ontwikkeling

Bij Locus People krijg je als young professional alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Want hoeveel ervaring je ook hebt, je bent nooit uitgeleerd. We begeleiden je in je groei als professional en als persoon.

“De groei van een individu op alle vlakken, versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.”

De persoonlijke begeleiding van onze consultants helpt je het beste uit jezelf te halen. Daarnaast krijg je, naast je dagelijkse werkzaamheden, alle mogelijkheden om je vakinhoudelijke vaardigheden en ‘soft skills’ verder te ontwikkelen door cursussen, trainingen en volledige opleidingen.

Jezelf ontwikkelen bij onze partners

Bij Locus People geloven we dat je gelukkig wordt van de juiste baan op het juiste moment. Daarom ondersteunen wij onze young professionals ook bij hun ontwikkeling op de lange termijn. We kijken samen met jou verder dan alleen de volgende stap in jouw carrière.

Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied en kunnen je zo optimaal adviseren en ondersteunen. Via Locus People krijg je de kans om aan de slag te gaan bij de meest uitdagende opdrachten. Dit kan als starter als ‘Medior’ of in de vorm van een ‘Traineeship’.

Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek binnen het juiste bedrijf inhoudt en samen zorgen we dat jij daar terecht komt. En onze opdrachtgevers profiteren mee! Via jou hebben deze bedrijven toegang tot de meest actuele kennis binnen jouw expertise.

Locus People werkt voor jou

Wij geloven dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor jou als young professional maar ook voor onze consultants. Wij halen onze energie uit het maken van de juiste verbinding tussen de beste young professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Iedere bemiddeling is anders en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een zelfstandige techneut. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen daarom maken we keuzes altijd samen met jou.

Wij werken vanuit verschillende vakgebieden, hierdoor kennen wij de markt. Onze consultants krijgen regelmatig trainingen om de kennis van jouw vakgebied ‘up-to-date’ te houden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt, wij snappen wat je doet en waar je heen wilt.

The Locus way to go

Dé vacature voor jou

Door het inzetten van ons brede, professionele netwerk vinden wij onze vacatures. Heb je jouw nieuwe uitdaging gevonden tussen onze vacatures? Reageer meteen via het formulier op de website. Zit er op dit moment nog niets voor je tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Onze kennismaking

Om jou goed te ondersteunen en te begeleiden naar jouw droombaan, willen we je eerst leren kennen. Op ons kantoor gaan we samen het gesprek aan. Geen sollicitatie, gewoon kennismaken met een kop koffie. Wat zijn jouw ambities, waar word je gelukkig van en waar ben je goed in? Dat zijn vragen die we bespreken maar we hebben het ook over ons: waar kunnen we je helpen en wat kan je van ons verwachten?

Jouw introductie

Wanneer we elkaar beter hebben leren kennen en we jouw wensen goed in beeld hebben, kunnen we je bij de juiste opdrachtgevers voorstellen. Zo gaan we op zoek naar de juiste ‘match’.

Je sollicitatie

De opdrachtgever wil jou ook leren kennen, jij wordt tenslotte de nieuwste aanwinst binnen hun team. We bereiden samen je sollicitatiegesprek voor: wat vindt de opdrachtgever belangrijk, wat wil je zelf nog graag weten over het bedrijf, met wie heb je straks het gesprek? Wij zullen er alles aan doen om je te helpen zodat je zelfverzekerd het gesprek aan gaat.

Locus People werkt voor jou

Vind jij de opdrachtgever net zo leuk als zij jou? Gefeliciteerd! Wij maken de details in orde en jij kan zo snel mogelijk aan de slag bij je nieuwe baan.

Onze Young Professionals

Ben je benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn en welke andere professionals wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Young Professionals.

Zet zelf de volgende stap

Wil jij bij de beste binnen jouw vakgebied horen en wil je samen met ervaren professionals het verschil maken bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.