Ik ben Young Professional

Waar kiest iemand met jouw ambities voor?

Locus People helpt jou als young professional deze vraag te beantwoorden. Wij begrijpen de impact van de juiste baan op iemands verdere loopbaan. Kiezen voor werk dat je gelukkig maakt, doen wat je leuk vindt en werk dat er voor jou toe doet.

Samen scheppen we orde in de chaos van onbegrensde mogelijkheden. Daarvoor kijken we samen naar jouw invulling van begrippen als ambities, succes en geluk. Kansen aangrijpen binnen de grootste organisaties van Nederland, jezelf verder ontwikkelen binnen het MKB, sparen voor een wereldreis of eerst maar eens financieel stappen maken.

Samen met jou vinden we bij Locus People de omgeving waar jij het best tot bloei komt.

Jouw ontwikkeling

Bij Locus People krijg je als young professional alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Want hoeveel ervaring je ook hebt, je bent nooit uitgeleerd. We begeleiden je in je groei als professional en als persoon.

“De groei van een individu op alle vlakken, versnelt door de kennis, ervaring en het perspectief dat anderen kunnen bieden.”

De persoonlijke begeleiding van onze consultants helpt je het beste uit jezelf te halen. Daarnaast krijg je, naast je dagelijkse werkzaamheden, alle mogelijkheden om je vakinhoudelijke vaardigheden en soft skills verder te ontwikkelen door cursussen, trainingen en volledige opleidingen.

Locus People werkt voor jou

Wij geloven dat ambitie mensen drijft. Dat geldt voor jou als young professional maar ook voor onze consultants. Wij halen onze energie uit het maken van de perfecte verbinding tussen de beste young professionals en meest ambitieuze bedrijven.

Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een startende financial of een techneut na een traineeship. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen, keuzes maken we samen met jou. Samen zoeken we naar een volgende baan die past bij jouw talent en ambitie.

Wij werken vanuit verschillende vakgebieden, hierdoor kennen wij de markt. Onze consultants krijgen regelmatig trainingen om de kennis van jouw vakgebied up-to-date te houden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt, wij snappen wat je doet.

Jezelf ontwikkelen bij onze partners

Bij Locus People geloven we dat je gelukkig wordt van de juiste baan op het juiste moment. Daarom ondersteunen wij onze young professionals ook bij hun ontwikkeling op de lange termijn. We kijken samen met jou verder dan alleen de volgende stap in jouw carrière.

Onze consultants hebben kennis van jouw vakgebied om jou optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen. Daarnaast weten we precies wat er gebeurd bij de beste opdrachtgevers binnen jouw branche. Via Locus People kan je aan de slag met de meest uitdagende opdrachten bij marktleiders in starterfuncties als Medior of in de vorm van een Traineeship.

Wij begrijpen wat voor jou de juiste plek binnen het juiste bedrijf inhoudt en samen zorgen we dat jij daar terecht komt. En onze opdrachtgevers profiteren mee! Via jou hebben deze bedrijven toegang tot de meest actuele kennis binnen jouw expertise.

The Locus way to go

Dé vacature voor jou

Heb je jouw nieuwe uitdaging gevonden tussen onze vacatures, reageer dan meteen via het formulier op de website. Zit er op dit moment nog niets voor je tussen stuur ons dan een open sollicitatie en dan kijken we samen binnen ons Locus People netwerk naar de juist baan voor jou!

Onze kennismaking

Om jou te kunnen ondersteunen en begeleiden naar jouw droombaan willen we elkaar natuurlijk eerst echt leren kennen. Op ons kantoor gaan we samen het gesprek aan. Geen sollicitatie, gewoon kennismaken met een kop koffie. Wat zijn jouw ambities, waar word je gelukkig van en waar ben je ongelofelijk goed in. Maar we hebben het ook over ons: waar zullen we je helpen, wat kan je van ons verwachten.

Jouw introductie

Wanneer we elkaar beter hebben leren kennen en hebben overlegd over jouw wensen, dan kunnen we je bij de juiste opdrachtgevers voorstellen. Een passende match voor jou en het bedrijf!

Je sollicitatie

Ook de opdrachtgever wil jou natuurlijk leren kennen, je wordt tenslotte de nieuwste aanwinst van hun team. We bereiden samen je sollicitatie voor: wat vindt de opdrachtgever belangrijk, wat wil je zelf nog graag weten over het bedrijf, met wie heb je straks het gesprek. Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen.

Locus People werkt voor jou

Vind jij de opdrachtgever net zo leuk als zij jou? Gefeliciteerd! Wij maken de details in orde en jij kan iedereen vast vertellen over je nieuwe baan.

Onze Young Professionals

Ben je benieuwd wie onze opdrachtgevers zijn en welke andere specialisten wij geholpen hebben aan hun volgende stap? Maak dan hier kennis met onze Young Professionals.

Zet zelf de volgende stap

Wil jij bij de beste binnen jouw vakgebied horen en wil je samen met ervaren professionals het verschil maken bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct.