Financieel Personeel

Locus People voor finance

U bent opzoek naar de juiste medewerker in de ‘Finance’ om uw team te komen versterken. Daar kunnen wij u bij helpen!

Want wij spreken dagelijks de beste en meest ambitieuze studenten, net afgestudeerden, young professionals, professionals en zelfstandigen met een financiële achtergrond.

Wij weten dat iedere bemiddeling anders is en iedere plaatsing is maatwerk. Locus People staat voor kwaliteit, of het nu gaat om een accountant in het MKB of een belastingadviseur bij de grootste partijen in Nederland. Onze samenwerking is gebaseerd op respect en vertrouwen.

Locus People Werkt voor jou

Bij Locus People vinden wij de juiste professional die past in uw team, want wij weten als geen ander dat het niet alleen gaat om de juiste vaardigheden. Onze consultants hebben kennis van uw branche om samen met u te kunnen sparren over de juiste versterking van uw organisatie. Daarnaast weten onze consultants precies hoe het er voor staat met de beste professionals binnen het vakgebied waar u naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat uw team de versterking krijgt waar u naar op zoek bent.

Wij begrijpen Finance

Locus People is een echte specialist op het gebied van Finance. U hoeft ons niet uit te leggen dat voor iedere organisatie andere facetten van regelgeving belangrijk zijn. Wij weten het verschil tussen accounting, control en business control. Wij weten wat het verschil is tussen een accounting manager, een accountant en een accountmanager. Het ene bedrijf heeft te maken met IFRS, de andere met COS600. Wij weten wat belangrijk is en kunnen ook toetsen of een professional daar de juiste ervaring mee heeft.

Het Locus People netwerk

Wij zijn specifiek gericht op Finance en daar zit onze kracht als een echte specialist. We beheren een netwerk van de beste kandidaten. Dit zijn meestal latent zoekende kandidaten. Dit betekent: niet perse op zoek maar wel geïnteresseerd. Deze kandidaten zijn verder niet op de markt en dus lastig te vinden. Met deze kandidaten onderhouden we intensief, persoonlijk contact. Wij voeren concrete gesprekken over hun eventuele volgende stap binnen hun carrière.

Samen aan de slag

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren: Accounting en Bedrijfsleven. Neem direct contact met ons op, of zoek zelf de consultant die u het best van dienst kan zijn. Het is niet voor niets dat wij samenwerken met de mooiste partijen!