IT Personeel

Locus People IT

Vanuit Locus People IT positioneren wij ons als kennispartner voor onze klanten. Dankzij onze conceptuele IT kennis en werkervaring in de arbeidsmarktbemiddeling zetten wij ons in voor het maken van een kwalitatieve match. Wij richten ons op infra specialisten, software ontwikkelaars, business analisten en BI consultants.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website of bel met Chris Maliepaard (06-22426336).

Locus People werkt voor jou

Bij Locus People vinden wij de juiste professional die past in uw team, want wij weten als geen ander dat het niet alleen gaat om de juiste vaardigheden. Onze specialisten beschikken over de juiste vakkennis. Daarnaast weten onze consultants precies hoe het er voor staat met de beste professionals binnen het vakgebied waar u naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat uw team de versterking krijgt waar u naar op zoek bent.

Samen aan de slag

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de IT. Neem direct contact met ons op, of vindt zelf de consultant die u het best van dienst kan zijn.

Direct een aanvraag indienen

Wilt u direct een aanvraag indienen? Dat kan ook!
Hieronder vindt u een overzicht van de in 2021 meest gevraagde functies door onze partners binnen de IT.

Een aanvraag voor deze specifieke functies kunt u doen door op de link te klikken. Het is niet voor niets dat wij samenwerken met de mooiste partijen!

Servicedesk II

Het optimaal laten functioneren van informatiesystemen en het ondersteunen van de gebruikers van deze systemen. Zij verhelpen de problemen die gebruikers binnen de organisatie op IT gebied hebben.

Implementatie Consultant , Consultant

Zorgt ervoor dat alle werkplekken op de juiste manier geconfigureerd en onderhouden worden. De software, hardware en cloud systemen zijn up-to-date.

Cropped image of It specialist working on code

Ontwikkelt in samenwerking met o.a. een scrummaster of productowner een applicatie die aan de juiste requirements voldoet.

Programmeur IT II

Staat tussen de development en operations kant in. Dit soort posities ontstaan binnen de hedendaagse ontwikkeling van IT waarin iemand binnen beide vakgebieden over goede kennis beschikt.

zan-0WzeC6JtbHU-unsplash

De Cloud engineer is verantwoordelijk voor het realiseren van softwarecomponenten en –features: hij bouwt toepassingen, implementeert ze en beheert ze met behulp van een uitgebreide set Cloud-services.

Technisch Beheer

Is primair verantwoordelijk voor het voldoen van één of meerdere applicatie(-s) aan de overeengekomen prestatiekenmerken (performance, beschikbaarheid, continuïteit e.d.).